I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

Bali vol4

Rubriigid: Maailma avastamas — 14. juuli 2013 @ 08:15

Puhkus kujunes meil kenasti nii, et enamvähem üle päeva tegime rahuliku puhkamise ja lebotamise päeva, kas siis rannas või basseini ääres ja siis jälle vahele aktiivsema päeva, kus sai ringi käidud ja seiklusi ette võetud.

Ühe väheke märkimisväärse asjana käisime Mikkoga kohalikus veepargis. Kristiina ja Margus meiega ei ühinenud, nemad tegid lihtsalt hotellis tsillimise päeva.

Aga meie Mikkoga läksime siis seal lähedal asuvasse veeparki Water Boom. Reklaamitud oli see kui Bali kõige rohelisem veepark ja tõesti, see oli oma tiitlit igati väärt. Selline tunne nagu oleks kuskil džunglis või botaanikaaias vms, sest igal pool olid palmid ja igausugused muud puud-põõsad. Kõik oli siis väljas, mitte siseruumis. See koht nägi tõesti väga väga lahe välja, nagu mingi paradiisi oaas keset linna. Kõrgeimate veetorude tornide tipus avanes ka päris kena vaade linnale. Kohe alguses sattusime kõige jõhkrama toru juurde, nii et päev algas adrenaliinirohkelt. Tegu oli siis väga väga järsu toruga, kus tuli siseneda kõigepealt eraldi väiksesse kambrisse, kus seisid püsti ja siis läks kaas sinu kohal kinni ja lukustus ära, siis loeti sekundeid ja põrand kadus alt ära. Kõige hullem oligi see hetk, kus neid sekundeid loeti. Oled selle klaasist kupli all ja tead, et jalgealune tõmmatakse kohe ära, päris hirmus hetk, ja kisa jätkus terveks sõiduks. Hoog oli nii suur, et sellega tegi veel ühe korraliku tõusu ka veel enne täiesti alla jõudmist.  See oli kahltemata kõige hirmsam toru, kuid kõige rohkem meeldisid mulle need, kus kummipaatidega alla lasta sai. Ja ka need ei olnud sugugi lahjad, üks nendest tõi ikka ka pea igal allasõitjal korraliku surmahirmunäo pähe ja kisa, mis kostis kaugele.  Veetsime pargis pika ja vägagi aktiivse ja toreda päeva. Muuhulgas ostsime seal ka värsket kookospähklit,  ja jõime sealt seda piima. :) See oli ka mu üks “must be”, mida tahtsin Balil teha ja saingi linnukese kirja :)

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>