I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

4. september

Rubriigid: Maailma avastamas — 4. sept 2013 @ 03:17

Palju õnne mulle!

Täna tahaks küll kodus olla ja pere ja sõpradega aega veeta. Kui muul ajal töörütmis võib vahel ununeda see fakt, et siin niimoodi pool-erakuna elame, siis sünnipäeval tahaks küll rahvast ümber või vähemalt kuhugi kenasse kohta välja söömagi minna.

Päris tähelepanuta see päev siiski ei jäänud. Näiteks lauldi mulle tööl sünnipäevalaulu ja hotelli poolt saab iga sünnipäevalaps meilt restoranist tordi. Tegu on küll sellise tordiga, mida on targem lihtsalt eemalt vaadata, sest tegu oli põhimõtteliselt suure vahukoorehunnikuga, mis oli muidugi ilusasti puuviljadega kaunistatud. Nagu kõik muudki hiina asjad, mis väljast jätavad hea mulje, aga sisu ei kõlba kuhugi. Aga see fakt iseenesest, et sünnipäevatorte nii jagatakse on muidugi tore :)

 

 

 

 

3 kommentaari »

  1. Kaja:

    Südamlikud õnnesoovid Võrumaalt!

  2. Kairi:

    Aitäh :)

  3. Mariann:

    Saadame teele tervitused ja önnitlused meie poolt! Mariann perega

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>