Jõulud ehk ametlik karjumispüha

“Tee seda!” ” Ehi kuuske!” “Korista see esik ära!” ja “Kurat ära taidle mu ees!”
Jep, need on jõulud. Tüüpilised jõulud ehk klišee nimega ‘õnnelik pere’. Lõputu kisa ja vingumine, mis jätkub kuni koolivaheaeg on läbi, siis minnakse tagasi igapäevase kisa peale. Unustatakse ära, et jõulud on see üks kord aastas kui me koos perena laua ääres istume ja sööme. Mitte kellelgi ei ole kiire ning kõik on rahulikud. Või vähemalt oli see nii kunagi. Nüüd on see suur vingumine ja kisa hommikust õhtuni. Kas pole armas.

Kingituste avamine käib umbes nii: “Sa ei oska salmi lugeda.” “Miks mina veel kinki pole saand?” “Äkki mulle ei olegi!” ja solvumine. Siis hakkab keegi jaurama, et mis sul viga on, jne, Peale ‘kena’ õhtut kodus minnakse järgmine päev Vanaema juurde,kus me saame veel kinke ja inimesi on veel rohkem ehk veel hullem kisa.

Kuidas ma üldse muutusin nii kriitiliseks jõulude suhtes. Ma olin kunagi esimene, kes jõule ootas nüüd aga… Ma tean küll asi pole enam rohkem selles, et on jõulud vaid saamises ilma ise midagi vastu andmata.

Anyway ma olin üli tubli ja otsustasin panna ülesse ühe loo, mida kirjutan.See on siin. Ja arvatavaasti kirjutan sinna tiheedamini kui siia nii et olge head ja jätke ka kommentaar.

Tänud ja Head uut aastat!

Silvia

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>