Oprah

Tunnen end nagu orav rattas. Lihtsalt jooksen ringi nagu Duracell’i jänku ning ei märkagi asju enda ümber, ruttan neist mööda. Pluss otsustas mu läpaka adapter üle kuumeneda, et mul veel lõbusam oleks, muidu ju nalja ei saaks. Kui adapteri korda sai, siis algas arvuti tsirkus ning ma piisavalt ihnur, et mitte IT-mees kutsuda, sest kui kõik videod, mida vaatan on ilusasti  roosad ja oranžid, siis on ju kõik super. Aga ausalt täitsa tappev nädal teater, proovid, kool, trenn ja katkine auto, mis pidi mulle järgi tulema kui kiireks läheb. Aga beid asju muud kui sajab juurde. Kõige parem on vist see, et kui ma end teekannu külge ei ahelda, siis pole mul vist nädala lõpus enam üldse häält. Just siis kui on jälle koorilaager ning, oh jah, laulupeo laulude harjutamine, sest need kooli laulualahingu proovid võtavad mult varsti selle ära. Õnneks on homme esinemine ning kui me sealt edasi ei saa siis on kõik, aga ikkagi loodan, et saame vingelt edasi selle laulu ja meie imeliku koreograafiaga, mille täna paika panime.

Me too, she smiles to much! :D

I just love PostSecret’it! Makes my pühapäevad paremaks! Päriselt ka

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in postsecret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>