Kõik ei ole hall, osa on roosa (nagu kõik videod, mis Youtube’st mängima panen)

Ma olen kogu selle virina ja vingumise juures ära unustanud kõik selle hea, mis vahepeal juhtunud on. Reedel oli koolis laululahing. Laulsime üli mööda, üli valesti ja ülima masekaga seda laulu, aga vot edasi saime ikkagi. Ja see oli nii lahe, et peale seda ‘mul on jumala pohh, mis saab’ momenti saime ikkagi  tehtud. Keegi ei viitsi nüüd aint edasi jamada, sest see selline peavalu. Nii lahe, et keegi seda ei filminud, sest muidu oleks mul see oi paha moment. Hehe, ausalt ka ning siis terve laupäeva kähisesin nagu ma ei tea kes ning pühapäevaks sain kuidagi hääle tagasi, sest koori proovi lõpuks sain puhtad noodid kätte ja see oli jumalast super.Ma saan laulupeole, jess. Olen käinud tantsupeol esinemas, aga tuleb ka see laulupeo nali ära teha.

Ma sain endale sugulase juurde (olen nüüd jälle täditütar), Keili. Nii nupsik oli piltidel. Väiksed lapsed on nii armsad ning mina usun, et meil oligi girlpowerit juurde vaja, kaua neid poisse ikka talub. Eks ju? Mässid oma suure venna oma väikse sõrme ümber…

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>