Kui sa ise ei puhka, siis sunnime

Hehe, sai see kevad, siis minugi kätte. Võttis kohe jalust nõrgaks ja sundis puhkama. Et lõbusam oleks andis köha ja nohu ka. Vähmalt ei ole palavikku, aga algul oli see köha täitsa tappev. Ülilahe oli kontserdiarvustust kirjutada kui iga köhaga lause ära ununes.

Nüüd on kõik nii sassis ning istun unetuna kella 5 üleval. See on see haiguse rõõmud, magad pool päeva maha ja siis istud öösel üleval, sest und ei ole. Istume sõbrannaga mõlemad üleval, kaks unetut, kes said msnis kokku.

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>