R.I.P

Elu on nii lühike, et sa ei märkagi kuidas see möödub enne kui on hilja ning iga üks kellega oled kohtunud on jätnud su  hinge jälje. Me ei märka kuni see on läbi. Esimene mõte on, et mul oli talle veel nii palju öelda . Ütlen seda siis nüüd.Tean, et olid üks hull vanamees, kes armastas mind ja papsi alati närvi  ajada oma oskusega öelda mitte midagi kuni asi on hull, aga tea sa oled alati meeles, hoolimata sellest  mida sa tegid. Lastes põnevusel olla kuni viimse hetkeni.

Kui temaga viimati rääkisin läksime kaklema ja ma ei saanudki seda võimalust ära leppida. Aga vähemalt nüüd saad Vanaemaga koos olla. Puhka rahus Vanaisa.

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>