Ja läinud ta ongi

Täna olid siis matused. Kõik oleks nagu taas lahti kistud. Kõik tuli tagasi, mis oli neljapäeval ja … See kõik oli nii kurb. Aga egas midagi elu läheb edasi.  Pluss see kirikuisa oli ka üli hea, et siis ootaksin meeleldi lahkunu peret pühapäeval kirikusse(ilmselgelt propaganda). Ja siis kui Aivarit nägi olid ta keelel teised sõnad. “Teie ju see Meie Mehe …” Lihtsalt ulme.

 

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>