Mul on kõik ja mitte midagi!

Üks uus kooliaasta, kaks kooli ja kolm paberijama. Täiuslik 1.september.

Tuntsin end nagu 7-aastane väike plika tirts, kes vanema käekõrval panka veetakse. Väike laps, kes arvab, et on piisavalt suur ise hakkama saama. Täna, aga veedasin vanema panka, et ajada pärandiasju ja kurat küll, mingi kohtumäärus oli puudu. Ma saan näha seda ilusat summat, mis mulle narritavalt vastu naeratab ja ei midagi muud. 2h mitte midagi. Sain aint ilusad 4-kohalised numbrid teada, mis on nii ahvatlevad.

Nüüd ma siis tean kust riik seda raha kokku ajab. Iga paberiasi ju maksab ja mitte vähe. 200 siia, paarkümmend sinna ja putka küll kui palju kulub. Eriti veel siis kui on vaja mustmiljonis kohas käia. Ma vihkan kogu selle asja juures seda ajakulu, sest kui olla täiesti aus, siis mul täiesti kopp ees kogu pärimis jamast ning tahan vaid asjaga ühele poole saada.

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>