Täna ma ei valeta!

Ma olen nüüd endaga täiesti aus. Täna ei valeta. Mitte iseendale, sest on just üks nendest vähestest päevadest, kus tahaks maski ette panna ja öelda “Kõik on korras”. Aga ma ei saa, sest see niit, mis mind koos hoiab laguneb.  Olen nagu kaisukaru, kelle õmbluste vahelt tuleb välja vatti ja üks silm on peaaegu otsast. Kui olen täiesti aus, siis hetkel seistes kuristiku äärel, tahan ma hüpata. Hüpata alla ja mitte kunagi silmi avada. Tahan, et mind visataks ära nagu vana mängukann, mille jupid on juba kadunud. Tunnen end täpselt nii ja mitte piiskagi paremini. Ja kõige hullem on, et  räägin täiesti ausat ilustamata tõtt. Sest kui väga ma tahan ei suuda ma manada näole naeratust ega tõsta pilku põrandalt. Oma emotsioonitulvas viskun vaid voodile pikali ning ootan kuidas maja mu nutust kõlab.

PS!Mul  on  tunne, et see blogi siin on nagu minu väike suitsiidi abi. Aitähh, et olemas oled!

Sinu Autor!

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>