Mina olen…

Täna on üks neid päevi, kus kõik lendab vastu taevast. Sain ritta oma 3 halba asja.

Katkine ukselukk, mis peale pikka tagumist ja karjumist lõpuks niisama lahti läks; koerarihm, mis just siis ära lagunes kui mul just oli vaja koera kinni hoida ning ma siis jooksin oma kontsadel talle järgi; ning siis see kirss tordil ehk mu päeva kõrghetk, kus ma nooti kätte ei saanud.  (see viimane oli mulle miski pärast nii oluline)

Aga oli ka häid asju ning mulle tehti selgeks, et ma pean hakkama kõvasti tööd tegema oma mina pildiga ( mulle ei meeldi sõna ‘enesehinnang’). Ja ma tõesti proovin oma ego üle nulli upitada. Jess!

Ma olen ilus! Ma olen tark! Ma olen kena!  Ma olen andekas!Ma armastan end!

Aitähh Kadri

VAPUSTAVALT AINULAADNE!

(ma lihtsalt pidin seda mainima)

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>