MONLSMEOKK

Ma olen nii lahe, sest ma ei oska kirjandit kirjutada. Ma ei oska filmida aktust (kaamera oli statiivi peal) ja ma ei oska videot monteerida, jne, jne. Ehk ma ei oska mitte midagi. Aga ( sidesõnaga ei tohi lauset alustada) ometi on mul tuju hea. (Grammatiliselt korrektne lause on: Mul on hea tuju.)Jess.

Anyway mulle ültse ei istu  see kogu juubelinädal ja teisipäev oli kõige hullem (muidugi ei tohi ma enne õhtut hõisata, sest on veel ju neljapäev ja reedene asi). Ma pm hüppasin pea ees vette kogu selle filmimis asjaga, sest tean, et kevadel viitsin seda veel vähem filmida. Noh jah 40 on suur vanus, aga ainus asi, mis oli teisiti oli näitus, sest ka eelmisel aastal ronis mingi vilistlane tundi ja rääkis ning see aktus hiljem tundub ka suht iga aastane( mul on miljon kirjaviga sees, aga just nii peabki olema). Pealegi tuuselda koolis ringi ka Ringvaade, aga need ju seda olulist ei filmi rohkem , seda tuntud osa ( ma täiesti mõistan miks, aga on lihtsalt vaja vinguda.

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>