WUCIWUG

Ma tõesti enam ei suuda ning enam ei tahagi. Tahaks täiega aasta vabaks võtta ja uttu tõmmata siit eestist, sest ma ei jaksa ja ma tean, et nii moodi ma edasi minna ei saa. Ah kurat, metsa kõik! Lubasin endale, et ma enam nii ei tee. Ja tegelikuses on asi nii, et teen midagi veel hullemat. Kõige hullem on, aga see, et kui ma vaatan tulevikku ei näe ma seda väga kaugele, kõigest aasta või paar. See hirmutab mu poolsurnuks. Aga ma nüüd lõpetan oma vingumise ja lähen skripti kirjutama, mis peaks mul tegelt juba valmis olema.

Ehk vaba tõlge kogu mu vingumisele on see, et ole ikka peast väga tuksis ning mitte miski ei lähe korda :(

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>