Elu on ilus ja hea ja vapustav ja lihtsalt parim. Ja nii ongi!

Ma tean, et pole ammu kivi alt välja roninud. Ometi ei ole mu ka üldse kahju, või siis natuke, sest elu on lihtsalt parim. Ja kuidagi teisiti seda öelda ei saagi. :D

Ehk siis …. Ma kohe ei teagi kust alustada. Kas algus või keskpaik, sest lõppu pole ja loodan, et ei tule ka, sest hetkel on kõik nii kuradi ilus. lalalalalalalaaa

Ehk siis jah, ma olen armunud ja mind ausalt ei huvita, et ta on hetkel 1000km kaugusel austrias, sest talvel näen teda jälle ja kõik on super :D  Ja see tunne on nii hea ja kõik on lihtsalt PERFECT ja fakt, et ma ei räägi sõnagi saksa keelt ei koti kedagi. Nii, et jah :D

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>