Long time no see

Tere jälle vana sõber!

Olen 2 aastat eemal ja sa ikka siin :)

Aga samas tead sa väga hästi, et ma niisama ei tule ja, et on vaja end taas tühjaks kirjutada ja pea selgeks teha. Abitu nagu ma omadega olen.

Viimased 2 aasta jooksul olen jätkuvalt koolipinki nühkinud ning jätkanud teed, mida läbivad need, kes teavad mida elus teha tahavad ja kes ei tea ehk siis ülikool.

Niisiis olen omadega sassis ja ei oska seda pundart kuidagi lahti harutada. Ma ei nurise selle üle, mis mul on sest tean, et mul on vedanud, aga samas jooksen kogu aeg aasta aastalt vastu sama seina. Ma ei oska suhteid hoida. Ma olen alati olnud kõik või mitte midagi inimene ning ikka ja alati maksab see mulle kätte suheldes inimestega. Olen võimetu looma suhteid, mis jäävad. Lihtsalt lasen nad lahti. Mõtlen rohkem sõprussuhteid kui midagi muud, sest romantiliselt läheb mul hästi. Olen õnnelik, aga see moment päevas, kus istun ja vaatan mööduvaid inimesi, kes kõik tunduvad teineteist teavat tunnen  end nii kuradi üksi, sest ma ei oska enam kuidagi sõpru leida… Ja ma ei oska seda mitte kuidagi parandada.

 

 

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>