Natuke hull?

Heites pilgu mõõdunule, näeme, kui palju oleme muutunud. Varasemad tõekspidamised on nüüd muutunud tähtsusetuks ja tehtud teod naeruväärsed. Õeldakse et inimese iseloom muutub iga 7 aasta järel. Võibolla on see tõsi, kuid vahel tundub olevat nii et iga mõõdunud päev ja sündmus on meid muutnud millegi võrra. Kuid see “millegi võrra” võib vahel olla liigagi märgatav. Kuhu näiteks on kadunud see Helena, kes oli vaikne ja tagasihoidlik tüdruk? Kas ta nüüd pelgab kellegi käest midagi küsima minna või siis vahest natuke häält tõsta mõne peale, kes talle ei meeldi?
Ei
Nüüd on sellised ajad minevik ja pigem on eesmärk elada elu täiel määral ja nautida kõike seda mida olevik pakub ja tulevik toob. Need igavad unistused tulevikust mõnes “suures” Eesti linnas on asendunud lootustega kaugemale minna ja näha seda, mis on koduümbrusest kaugemal. Elatakse ju ainult üks kord- miks siis mitte elada täiel rinnal?

Tegelikult ei olnud see jutt see mida ma tahtsin jagada lugejaga. Põhiline on see et see elu- olgu see siis nii kirju või igav- see on nüüd stabiilne ja..

bla – bla

telekas näidati Kihnu Virvet ja see on põhiline.

1 kommentaar

  1. Liis on 24 February, 2009

    Ma olen ilgelt paksuks muutunud :D :D
    Ja Virve on khuuul :D

Jäta kommentaar