Kes on kes?

 Millal sa tead millinne on õige otsus?

 

Sa tead et tunned üht ja samal ajal kardad et tegelikkus on palju valusam. Ühel hetkel tundub ju kõik olevat parimas korras ja järgmine hetk on kõik nagu pea peale põõratud. Kas inimesele endale on antud kaasa nii muutlik meel ja suuta ülemõtlemisega kõik ära rikkuda?   Samas kui oled Tema kaisus, siis ei saagi midagi paremat olla, aga kui Ta on eemal, siis tekivad kahtlused kas asi on ikka õige.

 

Milleks on inimesele antud nii palju mõistust et ta liialt mõtlema hakkab? Oleks ju lihtne nii et inimesed elavad ainult tunnete põhjal- nagu loomadki-teevad mida tahavad. Aga ei. Meie peame ikka asjad palju hullemaks mõtlema või kui siis mitte hullemaks siis lihtsalt seame endale liiga kõrged ootused ( mis on ju täiesti tavaline) ja pettume. Mitte ühe või kaks korda vaid terve elu.  Ja kas me õpime .   Loomulikult mitte.

Pole kommentaare

Pole veel kommenteeritud

Jäta kommentaar