Cos I luv it

Kõik on lihtsalt LIIGA hea et olla tõsi. Kõik see Tallinna elu kus iga õhtu saab käidud linna peal. Vahel hommikuni. Netu juures mitte enam öösiti magamine vaid alles hommikul magama minemine ja päeval ärkamine, panoraam, Toonik,  Levikas, Nimeta, Patrick, Nõmme tee 5, isegi vihm on hea. Ja eelmisest õhtust läbimärjad kingad, mis tuleb hommikul kooli jalga panna. Eelnevalt fööniga kuivatatuna. Ja ühika allkorrusel virisev vanamutike kes kurdab et kuidas ma ei suutnud nime kirja panna enne kui ära läksin. Aga mina ju ei tea millal ma tagasi jõuan. Kui jõuan.

Kõik seni tundmata kohad Tallinnas, uued inimesed, seltskonnad, vanad sõbrad.  Üle pika aja olen lihtsalt nii rahul.

Ja minu pihlakad kasvasid ka juba see sügis tagasi. Ja hetkel on nad kõige paremad. Loodan, et nii jääbki. Kuniks Tema on mu kõrval, ei olegi muud moodi võimalik vist.

Aga üks asi on veel eriti hea! 3 aastat Tallinnas on kindlustatud! Kõige selle heaga mis siin on.

Kui Sellu loed seda, siis tea, et Sind igatsen ka tohutult!!!

1 kommentaar

  1. Sellu on 8 September, 2009

    Kallllike, ma Sind ka!

Jäta kommentaar