Sa ära ära jahtu

05811426552077

Kardan küll, et kõik muutub külmemaks. Võibolla kujutan ette. Võibolla kardan mõttetult. Aga oleme ausad. Keegi ei söö jahtunud toitu sama isuga, kui see oli kuumalt. Aga söök on juba olnud… piisavalt ootel.
See selleks.

On ka häid asju. Minu “jõupingutused” on juba vilja kandnud, mille üle ma olen aina rohkem ja rohkem õnnelik. Ja ülimalt rahul. Nii sellega et seda siiamaani olen suutnud, ja et mul jätkub ka lootust edaspidiseks. Ja ma ei kavatsegi NIIPEA murduda. Ühekohapealt. Teise asjaga seoses. Ma ei murdugi. Iial. Keelatud vili. Magus küll aga… Järelmaik on kibedam, kui magus väärt on.
Pealegi. Ma olen väärt enesearmastamist. Ja hetkel on mul seda armastust rohkem, kui enne. Ja usun, et ka tulevikus sellest puudust ei tunne. Sest kõik on lihtsalt hea. Ilma koleda lillemustrita tapeet. Puhas. Nii nagu ütles gerda: “Saad ühest sitast lahti, kaob ka muu sitt sinu elust.” Tegelikult… Ma ei taha õelda et see inimene oli nö “sitt”. Ei. Algul mitte. Aga hiljem küll. Ja nüüd olen saanud lahti juba mitmest halvast. Tunnengi end palju puhtamana ja see on… Ülim. Kõige ühesõnalisemalt õeldes.

Hetkel on minu elus eesmärgid ja rahulolu.

Kaifin seda tunnet!


Pole kommentaare

Pole veel kommenteeritud

Jäta kommentaar