In the arms of an angel.

312226_main Millegipärast arvestades kõike, olen ma isegi väga rahul kõigega, mis toimus. Tänu ühe inimese kuulamisele ja innustamisele, hakkasin end ise rohkem väärtustama ja tean, et kõik mis oli, oli minule endale kasulik.

Üha rohkem ja rohkem veendun nüüd selles ise. Ma ei tunne enda sees tühjust. Ei ole kahju kasutust sõbrannast. Kui, siis ehk sõbrast. Aga tean, et olen palju paremat väärt.

Millegipärast ma tunnen, et olen kaitstud. Ma ei tunne end ükskikuna ja tean,et ükskõik mis tuleb, minu jaoks on ikka keegi alati olemas. ALATI. Mul on hea, rahulik olla. Mul on inimesed, kes mind mõistavad ja toetavad igal ajal. Ükskõik mis ka ei juhtuks. Mul on usaldusväärne perekond ja armastavad vanemad. Ma ei ole iialgi üksi.

In the arms of an angel

Ma olen õnnelik lihtsalt. Ma tean, et mul läheb hästi. Olen selles kindel.

Pole kommentaare

Pole veel kommenteeritud

Jäta kommentaar