natuke veel minust

olen püüdnud seda juba pikemat aega kirja panna, kuid lihtsalt pole aega, interneti või on segajad peal (loe: minu kallis tütar :) ) Selline lugu siis, et olen alati imestanud või tegelikult on minu jaoks jäänud arusaamatuks inimesed, kes peavad blogi, ma ei ole kunagi aru saanud, mille jaoks, kelle jaoks nad seda teevad? Kas inimestel pole siis tõesti muud teha, kui istuda arvuti taga ja klõpsida oma mõtteid, tegevusi või muud sarnast. Nagu juba aru olete saanud olen ma iseendaga täielikult vastuolus, ma küll ei lubanud iseendale kunagi, et mina blogi  kunagi ei tee, kuid oma mõtetes olen seda meelt olnud alati- et ei iial. Aga vat kus lops, siin ma nüüd omadega olen. 

Peale selle ma küll ei vihka arvuteid, kuid mingisugune trots mul nende vastu on, nad ei meeldi mulle ja ma muutud väga kärsituks ja tigedaks arvutite taga, sest nad ei mõista mind (tegelikult on see siiski vastupidi aga ikkagi). Tõenäoliselt on mul väike vimm ka nende vastu seepärast, et mu elukaaslane on arvutispetsialist ja nagu naised ikka, ei salli nad kui keegi saab nende mehelt rohkem tähelepanu. Loodan, et vähemalt osad inimesed (naised) on minuga ühel meelel.

Nii hakkaski palju kergem

Kõike ilusat teile :)

     Minu kallis pere

This entry was posted in JUTTE ELUST JA OLUST. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>