Tants Politseiaias

Ühel õhtupoolikult kui suhteliselt hilja koolist tulema sain, siis avanes mulle Politseiaias imeline vaatepilt. Oleks kui sattunud kuskile Hollywoodi filmi. Nimelt tantsisid seal kamp noorukeid, kelle nö õpetajaks oli mustanahaline noormees. See kõik oli ääretult positiivsust andev olukord. Kuna autoga mööda sõites ei saanud ma pikalt neid jälgida aga sellest väikesest hetkest piisas mulle, et nad ka minusse positiivsust süstisid. Kuidagi hoopis parem hakkas, tekkis tunne, et peaks äkki ka kuidagi või midagi tegema. Midagi sellist, mis on hingele. Olen päris veendunud, et need noored olid tegemas midagi sellist, mis annab neile lisaks oskustele ja kogemustele juurde veel rõõmsameelsust ja ka julgust. Just julgust olla see, kes tahetakse olla. Mitte see, keda teised tahavad, et sa oleksid.

Arusaadavalt pole kõigil võimalus käia huviringides või treeningutel aga need noored sealt pargist näitasid tõsiasja, et Viru keskuses “hängimine” pole ainuvõimalik vaba aja veetmis vorm. Tahaks loota, et ka meie tulevlased järelpõlved on sama arukad. Igatahes eeskuju võiks võtta “tantsivatelt noortelt” niimõnigi.

This entry was posted in TÄHELEPANEKUD. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>