"Südamelt Ära" » Blog Archive » Kell on 15.55
dets 29
Kell on 15.55 Postitas

10.12.2016 kell on 15.55

Käisin just Villemis ja jõin pokaali valget veini…. usu või mitte aga olen jumala purjus :D
Veiniklaasi taga mõtlesin ma jälle selle peale, miks ma ikka veel üksi olen?
Õigemini tuli mulle meelde üks väga hea sõbranna, kes on samamoodi vallaline naine oma parimates aastates ja veel ilma järelkäruta
(st. lasteta) :D
Ta on väga atraktiivne kaunis naine, kuid ikka veel üksi. Kohati tundub, et ta on sama meeleheitel nagu minagi ainult, et ta ei taha seda tunnistada. Mina tunnistan, et olen tööl olles meeste osakonnas ringi jalutades oma veel olematule mehele riided välja valinud :) ja ette kujutanud, milline ta võiks välja näha… kohutav kas pole…., kui veel täpsem olla siis alumine ots võiks olla size M ja ülemine pigem L :D
Kui mu sõbranna saab mõne mehega tuttavaks siis peale esimest või teist kohtingut paneb kokku fotoalbumi nende koosveedetud ajast. Üks eksemplar jääb siis mehele ja üks temale endale…. kas see on natuke creepy? Ma täpselt ei tea, palju tal neid albumeid juba kodus on :D
Äkki see ongi viga, mida teeme aga ei saa sellest ise aru. Bioloogiline kell on see, mis naisi tagant kiirustab, sinna ei saa lihtsalt midagi parata ja sa oledki kohvri valmis pakkinud, et saaks vähegi potentsiaalse kandidaadi juurde kolida.

Lisa kommentaar