"Südamelt Ära" » Blog Archive » Head Sõbrapäeva!
veebr 15

14.02.2017 kell on 14.02

Ma pole eriline tähtpäevade pidaja aga kui aus olla siis täna oli väike ahvatlus iseendale kulleriga lilled saata. Ja mitte koju vaid ikka tööle, kus kõik näevad, et mul ka mõni südamesõber on :D
Vahest ma tõesti ei saa aru, mis inimestel viga on ja mida see sõbraks olemine üldse tähendab ja millised kohustused mulle sellega kaasnevad?
Mul oli Pärnus üks töökaaslane Marilis, kellega saime väga hästi läbi ka väljaspool tööd. Siis aga läksin mina Tln elama ja tema sai vahepeal lapse ning kui kirjutasin talle, et küsida kuidas vahepeal läinud on sai ta pahaseks, et miks ma pole tema vastu huvi tundnud terve selle aja kui ta rase oli. Ma oleks pidanud vist iga päev helistama ja küsima kuidas ta ennast täna tunneb. Sellise suhtumise peale polnud mul isegi mõtet rääkida sellest, et ka mul olid rasked ajad.
Päris tihti muidugi juhtub nii, et sõbrad otsitakse alles siis üles, kui on raha vaja või kui on raske aga selleks ju sõbrad ongi, et üksteisele toeks olla. Mis sellest, et vahel unustame mõne sünnipäeva või tähtpäeva .. sou what. Isegi kui sa pole mõnda sõpra 10a näinud ja juhuslikult kokku põrkad siis on see ju väga meeldiv üllatus. Sa ei küsi ju „kus sa munn kõik need aastad oled olnud?“ :D
Ma ei pea märkmikku selle kohta, kes on mulle sünnipäevaks õnne soovinud ja kes mitte, et siis hiljem samaga vastata. Miks ma pean kogu aeg tõestama või läbima mingi sõbraks olemise testi. Piisab ju teadmisestki, et nad on sinu jaoks alati kusagil olemas ja ma võin rahulikult edasi elada.
Niisiis ärge olge kibestunud ja sõprust taastada pole kunagi liiga hilja!

Lisa kommentaar