"Südamelt Ära" » Blog Archive » Naer on terviseks!
sept 13

30.08.2017 kell on 13.07

…Kuid mida teha, kui ei saa naerda?
Ma ei mäleta, millal ma viimati kaamera ees lahtise suuga naeratasin. Olen terve oma elu hammaste pärast häbi tundnud. Pool süüd paneks kohe oma vanematele, kes ei teinud mitte midagi selleks, et lapse hambad sirged ja terved oleksid ja ega laps ju ise ei ütle, et kuule ma tahan hambaarsti juurde minna. Mõni täiskasvanugi ei taha sinna minna.
Ja ega sellel ajal need hambaarstid samuti väga paremad polnud. Kes veel ei tea siis valgeid plomme väga ei olnud ja minu viimane tinaplomm vahetati välja aastal 2016…. julm.
Nüüd aga olen asja käsile võtnud ja breketid suus. Nutma ajab see, et haigekassa kühveldab oma taskutesse raha aga kui inimesel on abi vaja siis ei aita sind keegi. Ah jaa kuni 30 euri aastas…. hahahaaaaaa. Pole siis ime, et Eestis on inimesed hambutud, ebakindlad ja stressis. Ravi kokku koos paranduste ja muu iluraviga läheb umbkaudu 4000-5000 euri + intress, kuna osa summast pidin võtma järelmaksu peale. Täpse summa saan öelda siis, kui ravi lõppeb.
Kurat küll…….. selle raha eest saaks juba uued tissid :D
Igal pool kooritakse sul nahka nii mis kole. Aga selline ongi elu, kui sul pole endal korraga raha välja käia siis maksadki selle kõige eest topelt ja nii igal pool. Siiani kogu aeg mõtlesin, et olen hiljaks jäänud oma hammaste korrigeerimisega aga nüüd saan aru, et oma elu muuta pole kunagi liiga hilja.
Koht, kus ma käin on Maxilla hambakliinik http://www.maxilla.ee/
Arstid seal on tõesti tasemel…. sellise papi eest muidugi peavadki tasemel olema. See pole just kõige odavam hambakliinik aga see on investeering iseendasse.
Ma ei jõua ära oodata, millal oma naeratust teile näidata saan aga hetkel ma saan näidata, millised mu kihvad enne olid.
kikud1
Ma pole varem väga inimeste hammastele tähelepanu pööranud aga kuna nüüd olen ennast käsile võtnud siis peale seda esimese asjana vaatan kohe hambaid :) ja see olukord on üsna katastroofiline.

Aga Eestlane ei vingu ega kaeba vaid rühib kõvasti tööd teha olgu siis hammastega või ilma.Lisa kommentaar