"Südamelt Ära" » Blog Archive » EV 100
jaan 24
EV 100 Postitas
23.01.2018 kell on 01.07
20170923_122338
Palju Õnne kallis Eesti!
Jah just mina olengi see, kes on Eesti riigile kahjulik isend tänu kellele me varsti välja sureme ja minusuguseid on veel palju :)
Pole küll eetiline küsida, palju sinul lapsi on? Aga seda küsimust küsis minu käest hiljuti üks klassivend ja ma küsisin vastu, et kas sul ainult üks laps ongi või? :)
Sellised küsimused on väga isiklikud Ja pealegi ma ei tea ju kas üldse lapsi saan, kui pole proovinud lapsi saada. Ning kas neid üksikemasid veel vähe on siin riigis, kes tulevad vaevu ots otsaga kokku ja elavad alla igasugust vaesuse piiri.
kas sellist Eestit me tahtsimegi?
Hinnad ja maksud ainult tõusevad, et valitsus saaks rohkem varastada. Polegi tähtis, keda sa sinna valid sest see vargus, valetamine ja vassimine ei lõppe kunagi. Sellisele käitumisele tuleb vastata lihtsalt samaga :) muud soovitust siin polegi.
Aga maa iseenesest on ilus ja kui ma selle eest kunagi võitlema peaks siis viimse veretilgani. Ja mitte kõik pole siin negatiivne…… vähemalt lubatakse siin riigis naistel seelikuga käia, jalgrattaga sõita, disco muusikat kuulata, tantsida, meessoost isikuga tänaval jalutada ja isegi kallistada, koeri pidada ning abielurikkumise pärast pole kedagi veel üles poodud :) krt tundub nagu paradiis.
Ja kui laste juurde tagasi tulla siis tahaksin olla peale sünnitust sama õnnelik ja positiivne nagu Liina Randpere, kes justkui möödaminnes sai lapse, on sama õnnelik ja samasuguses heas vormis. Selline tunne jäi nagu ta oleks peale sünnitusmaja otse SuperSummi ketast keerutama läinud :D
Erinevalt mõnest, kes fb kaudu kähku koduabilist otsima hakkab.
Huvitav kumb mina olen…..tahaksin olla pigem see esimene variant :)


Lisa kommentaar