"Südamelt Ära" » Blog Archive » D
mai 10
D Postitas

10.05.2018 kell on 18.05

soss

Olen jälle üle pika aja D vitamiini laksu all, vahel tundub nagu oleksin valesse riiki sündinud. Mulle meeldib päike aga see paistab vaid mõned korrad aastas ja ülejäänud aja olen tööl, kui see paistab.
Käin tavaliselt stroomi rannas ja olen väga rahul sest ruumi jätkub seal kõigile. Jama on aga selles, et see on nii kaugel ja tuleb mitme transpordiga sõita. On isegi juhtunud nii, et kui lõpuks randa jõuad siis on päike kadunud. Nagu reklaamis, kus õue jõudes on lumi maas :D
Ükskord avastasin, et mul on ju kodu lähedal Kalevi staadion. Mõte oli hea aga see õnn jäi väga üürikeseks. Vaid korra õnnestus seal käia ja teisel korral ei jõudnud ma isegi riidest lahti võtta, kui G4S mind sealt ära ajas :D öeldes, et see koht on vaid sportimiseks.
Kuid see üks kord, mis ma seal käisin nägin vaid kahte sportlast. Üks jooksis trepist üles alla ja teine tegi staadioniringe. Olen kindel, et tänu minule tegi ta neid ringe rohkem, kui tavaline treening ette nägi :D
Kui Võhandu Maratonil oleks olnud jõe ääres rohkem pealtvaatajaid siis oleksin kindlasti varem lõpetanud :D
No keda ma seal küll segasin…. nädala sees seal lihtsalt pole inimesi.
Ma ise olen küll pigem seda meelt, et mu paljas perse oleks võibolla aidanud nii mõnegi sportlase olümpiale :D
Kui peaksin võitma suurema summa raha siis esimese asjana ostaksin ma ära Kalevi staadioni ja ei keelaks seda kellelegi.Lisa kommentaar