"Südamelt Ära" » Blog Archive » Julge soovida!
jaan 17
Julge soovida! Postitas
03.01.2019 kell on 18.41
Kui sulle on siiani tundunud, et elu ei lähe nii nagu tahad või soovinud oled siis tegelikult see just nii lähebki nagu sa soovid. Isegi, kui me ei mõtle kõva häälega siis alateadlikult soovib inimene koguaeg midagi. Seega tasub olla oma soovidega ettevaatlik sest inimene kipub soovima just seda, mida ta oma ellu tegelikult ei taha. Soovi alati seda mida sa tahad mitte seda mida sa ei taha.
Mulle on väga palju öeldud, et sa soovid midagi sellist, mida pole olemas :)
Jah ma soovin näha täiuslikkust, harmooniat nii oma perekonnas kui ka isiklikus elus ning ma kavatsen tõestada, et see on võimalik, rääkigu rahvas mida tahes.
Ma olin suhteliselt šokis, kui õde ütles mulle, et elus peab kaaslase osas alati kompromisse tegema ja, et kahte head asja korraga ei saa.
Vahel olen mõelnud, et äkki ma tõesti ootan ühelt inimeselt liiga palju ning põgenen kohe, kui näen kellegi jalas kajakaid või kui mees ei suudle nii nagu ma tahan. Minu mõistus ja süda on pidevalt oma vahel konfliktis. Mõistus ütleb, et peaksin tegema järeleandmisi, kuid süda soovib ikkagi kedagi, kes meeldiks nii väljast kui ka seest. Pole mõtet elada elu, mis sind ei rahulda ja kuigi mulle on soovitatud latti alla lasta siis jään endiselt endale kindlaks, et oodata ära see õige.
Mul pole ka kompromisside vastu midagi aga kui ma pean valima kahe erineva higilõhna vahel siis pigem kõdunen kodus üksinda :)
Ma tean, et ma pole täiuslik…. ma magan sokkidega sest mu jalad külmetavad koguaeg, mulle meeldib punne pigistada (pole vahet, kas endal või teistel), ma panen põlenud tikud alati topsi tagasi, ma nuusutan leiba ja saia enne, kui sööma hakkan ning ema arvates peaksin ma kandma koguaeg dressipükse sest mu jalad on nii koledad ja peenikesed.
Kui ma muidu oma ema kuulan siis jalgade osas olen teinud kõike vastupidi.
jalad

Lähen nüüd loo tuuma juurde, miks ma tegelikult kirjutan. Nimelt olen ma leidnud inimese, kes on minu jaoks nii täiuslik ja vahel ma keeldun uskumast, et kas see tõesti reaalne on.
Lisaks heale lõhnale ja välimusele (nagu Jason Statham) meeldib mulle see, et ta on aus, heasüdamlik, hooliv, kohusetundlik, õrn, intelligentne, romantiline, töökas, mehine, geniaalne jpm.
Ta on nii täiuslik, et vahel ma mõtlen kuhu ta oma laibad peidab :) igal juhul garaazis pole ma veel midagi kahtlast märganud :)

Ma pole kindel, kas ma olen tema jaoks piisavalt hea aga ma annan endast parima ja üritan võimalikult vähe rääkida, et targem välja paista :)Lisa kommentaar