Pärnu suvi on tulemas, kuidas leida ööbimist?

Antud blogi eesmärgiks on rääkida Eesti turismist ja sellega seotud aspektidest. Samuti võime rääkida enda kogemustest ja jagada näpunäiteid kuidas leida endale head öömaja või huvitavat sihtkohta.

Esmalt räägikski Pärnust, kus on sooja juba liga 20 kraadi ning turismihooaeg on algamas. Kuna linna külastavad paljud inimesed üle maailma siis vastavalt sellele tegutseb linnas ka palju majutusasutusi. Endale õige leidmine ei pruugi olla kõige lihtsam. Üritame teha võimalikult lihtsalt. Enne majutuse broneerimist peab uurima hotelli või majutusasutuse tausta! Alati ei ole kõige kallim kõige parem. Selleks on olemas palju erinevaid internetilehtesid. Maailma suurim tagasiside keskkond on tripadvisor.com, kus jätavad enda tagasiside miljonid inimesed. Sealt saab kahtlemata kõige parema aimduse, mis teid eest ootab. Sellega sarnaneb ka booking.com, kus saab majutust broneerida ning sellele siis tagasiside jätta.

Peale selle on olemas ka erinevaid foorumeid mida leiab googeldades.  Samuti peab meelde jätma, et peale hotellide on olemas ka hostelid, külalistemajad ning isegi korterid, mida Pärnus on suvel väga palju. Korteris ei ööbi teiega teisi turiste ning see on palju mugavam. Erinevatest majutusasutuste liikidest saab näiteks aimu Majutus Pärnus lehelt, kus seletatakse lahti erinevad majutusliigid. Samuti selgub, et kui Teie eesmärgiks ei ole Pärnu linnas  ööbimine, siis leiab ka lähedalt päris huvitavaid kohtasid. Ühes on isegi ööbinud kunagi vene kosmonaudid. Leht ise hotelle ei broneeri, kuid jagab soovitusi ja peaks olema abikäes kõigile.

Kui te soovite aga kindlasti ööbida hotellis, siis ei saa seda teile ette heita. Nimetl saab hotellis kindlasti hommikul süüa ning teie käsutuses on pidevalt teenindajad, kes teie viibimise võimalikult heaks teevad. Sarnaselt eelmisele lehele on olemas ka Pärnu hotellide leht, kus jagatakse samuti soovitusi hotellide leidmiseks. Selgub, et Pärnus majutusasutuste valik on päris hea. Kindlasti peaks aga tegema piisava eeltöö. Lugema tagasisidesid, uurima soovitusi ning eelkõike panema paika eesmärgi kus ja mis hinnaga soovitakse ööbida. Jõudu kõigile, sest Pärnu suvi on tulemas!

Rubriigid: Eesti turism. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>