Lihtne küüslauguleib
Koostis:
• Värsked baguetted
• Või 125g
• 1 küüslauguküüs
• palju värsket peterselli
Kuidas valmistada:
1) Lõika või ja lase sulanud.
Koorige küüslauk.
2) Pese ja purusta blenderis petersell.
Seejärel lisada või ja küüslauk, sega uuesti.
3) Baguette teha mõned sisselõiked ja määriga sisse küüslaugu-peterselli segu.
4) Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit, kuni kuldpruun.
(Võib ka külmutada aga siis keera fooliumi või kile sisse)
Head isu;)
2 kommentaari - “Lihtne küüslauguleib” |
Jäta kommentaar |
28 May, 2013 - 05:58
That’s really thininkg out of the box. Thanks!
28 May, 2013 - 06:01
At last! Someone with the insight to solve the probelm!