May
27
2013

Lihtne küüslauguleib

Koostis:
• Värsked baguetted
• Või 125g
• 1 küüslauguküüs
• palju värsket peterselli

Kuidas valmistada:
1) Lõika või ja lase sulanud.
Koorige küüslauk.
2) Pese ja purusta blenderis petersell.
Seejärel lisada või ja küüslauk, sega uuesti.
3) Baguette teha mõned sisselõiked ja määriga sisse küüslaugu-peterselli segu.
4) Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit, kuni kuldpruun.
(Võib ka külmutada aga siis keera fooliumi või kile sisse)

Head isu;)

Kirjutas Vahvad ideed kategoorias: Söök / Jook |
2 kommentaari - “Lihtne küüslauguleib”
  1. Bettie ütles:

    That’s really thininkg out of the box. Thanks!

  2. Destry ütles:

    At last! Someone with the insight to solve the probelm!


Jäta kommentaar



Powered by Blogi.ee | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes