Jun
07
2013

Kuidas valida arbuusi ?

 

Kuidas valida arbuusi ?
1. Kõige suurem “nabanupp” (Emasel-magusam)
2. Selge värvus
3. Kuivanud varrejupp
4. Selged ja ühtlaselt korrapärased triibud

Lisaks :
1. Pigista arbuusi vahe käe vahel- kui vetrub, ära osta

2.Ühesuurusi arbuuse tasuks võimalusel kaaluda ja valida neist välja raskeim – see peaks olema kõige valminum.

3.Hele laik arbuusi küljel on tõestuseks,et arbuus on kasvanud põllul. Laik jääb vastu maad olnud kohale. Tõsiasi on, et põllul päikese käes küpsenud arbuusid on magusamad kui toorelt korjatud ja järelvalmida lastud viljad.

4.Arbuusi kahe käega kokku surudes võib küpse vilja puhul kuulda kerget raginat, see tuleb sellest, et seemnete ümber tekkinud tühimikud vajuvad kokku.

5. Vali läikiva koorega arbuus

Info:
100g arbuusi sisaldab 0,1g rasva, 0,6g valku, 6,2g süsivesikuid, 8mg C-vitamiini, 146mg kaaliumi, 8mg fosforit, 8mg magneesiumit, 6,7mg naatriumit, 5mg kaltsiumit ja annab energiat 28,5kcal.
Arbuus on kasulik kehvveresuse, maksahaiguste ja ateroskleroosi(veresoonte lupjumise) korral.
Arbuusi peetakse heaks tselluliidi vastu võitlejaks, sest rohke veesisalduse tõttu uhub ta kehast välja kahjulikke jääkaineid.

Loe arbuusist veel : http://ihutugi.onepagefree.com/?id=17557&onepagefree=09c7d20f3d4c50074f8fa3940b14d80a

Kirjutas Vahvad ideed kategoorias: Määratlemata,Söök / Jook |
Jäta kommentaar



Powered by Blogi.ee | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes