Mina mina mina

12. Feb 2008

12. veebruar 2008, teisipäev..endiselt ja kell on 23.28

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:54

dominique_swain.jpg     Heii! ..no nii nüüd on õhtu.. Kas ma olen midagi õppinud? vastus on nagu ikka “EI”…kahjuks…nuuks..halloo..üle pika-pika aja on mul arvutis nett..muidugi ma surfan siis…daaaa…

..ai…ma laman oma käe peal…suht valus juba..

Tellisin Halensist mingit jura..great küll..mul on rahakotis 5 eeku ja see on kõik. Ei tea mille eest ma kavatsen oma jura kinni maksta? Mul ei ole isegi telefoni arve makstud. Täna poes ei saanud ma jogurtit isegi osta. Alles kassas, kui tuli maksma hakata, siis märkasin, et oihh..mul ei olegi ju raha. Nuuks….vaene olla sakib! :(

Neljapäeval tahavad Anni ja muud loomad Nimetasse minna..well well..can’t come. Esiteks, mul ei ole raha. Teiseks, vanemad ei luba mind välja neljapäeva õhtul..(ma saan aru, kui ma viieline koolis oleks..siis oleks vb teine lugu)..pealegi nad juba arvavadki, et ma mingi elualkar olen..nuuks..but i’m not! Kolmandaks lubasin Superstaariga Kompressorisse minna…kuigi mul ei ole raha…niiet sinna ma vist ei saa minna.. Neljandaks on mul tegelt trenn..niiet otsustatud! :) trenni lähen ja teen pigem midagi kasulikku! :)

Tulin trennist koju siis mingi isa ja ema hakkasid mingi debiilitsema, et kas võtame e-kooli lahti ja paska, et millal ma õpin ja blablabla. Mis see nende asi on. Hallooo..ma arvan, et ise saan ka aru, et ma pean kooli lõpetama! Daaaa….gaad..nad ajavad nii vihale nagu…tegelegu oma asjadega!

…nii tahaks omas kodus kodus elada, üksi..või vähemalt ilma vanemateta. Ma tean, see tundub nõme ja tüüpilise pubeka soov, aga seda ma soovin nagu tõsiselt ka! Ma käiks ise tööl ja ei peaks kellegi käest raha küsima. Muidugi praegu ei saaks ma eluilmasti oma kodu…nagu mille eest??….no kui ma mingi “erilise” töö omale otsiks, siis vast ehk saaks..aga tänan ei. Nii hea oleks…tuled töölt või kust iganes ja paned muusika ja arvuti ja teleka tööle ja teed ükskõik mida (tegelt ma saan praegu ka nii teha)…aga näiteks kui keegi helistab mingi a’la teisipäeval, et lähme jooma, siis ma saaks minna. Esiteks oleks mul arvatavasti raha ja keegi ei keelaks mind. Ma tuleks koju ükskõik mis kell ja magaksin ükskõik kui kaua (va siis kui mul töö on) ja keegi ei ütleks mitte midagi. Ma ei peaks kellelegi ütlema, kuhu ma lähen ja miks ja kellega jne. See oleks nii ideaalne. Ma nii ootan seda aega.

Mõelge, osad inimesed ei olegi üksi elanud. Näiteks nagu minu ema. Kolis kodust välja kohe mingi mehe juurde (no minu isa)… Mina küll tahaks täitsa üksi ka elada, et ei peaks kellegiga arvestama. Suht väga lahe oleks elada sõpradega, näiteks nagu sarjas “Friends”…täiega täiega fun. Muidugi, siis peaksid kõik olema ühisel meelel, et a’la kui ma tahan kell 4 koju tulla, siis ka tulen ja ….noo ja igast muud reeglid ja asjad… No muidugi see ka, et kui ma tahan pidu teha, siis keegi blokkima ei hakkaks. No eks me tulevikus näeme, kuidas mina elama hakkan. Raudselt olen 40 ja ikka elan ema-isaga koos…awwww…. :)    (TRUST ME!!! NOT GOING TO HAPPEN!!!!!)      ..ma loodan!!!

..olgu ..ma kirjutaks veel igast kräppi..aga ma pean magama minema..

Kohe ütlen Kat’le ka..et magama! …ma just näitasin talle youtube’s haigeid videoid…mõni mees on ikka siuke munn, et anna otsad… K, sa nägid ka neid! :)

Head ööd! ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik