Mina mina mina

13. Feb 2008

endiselt 13. veeburar 2008, kolmapäev, kell 23.27

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:56

girl-lonely-on-bench.jpg      ..midagi on juhtunud..ma ei viitsigi enam niiväga blogi kirjutada..võib-olla sellepärast, et midagi halba ei ole juhtunud. Aga on ju nii, et kui on hea tuju, siis ei viitsi siia kirjutada. Imelik.

Vaatan praegu Las Vegast….seal on kõik nii ilusad ja kuumad. Mulle täiega meeldib see Sam…see karm mutt. Võiks ka selline olla, aga minust sellist karmi mutti ei saa eluilmaski…oooo eiii…..Tal on suht lahe töö….ise ma vist ei tahaks seda tööd..vist…PS! Järgmisest nädalast algab Nip/Tuck!!!! :) :) :) Ma nii vaatan seda. :) ohhh..tahate nalja kuulda?….enivei…ma youtube’s vaatasin et Nip/Tuck’s tuleb selline osa, kus see Sean (no see korralikum mees) on mullivannis mingi naisega (kellega ta vist koos elab vms) ja siis see naine mingi situb vanni..irrw… :) (ma olen haige)…aga see oli nii naljakas…siis see Sean kohe mingi ronis sealt vannist välja..täiega haige, aga naljakas… :) (mul on imelik huumemeel)

..jälle ma laman oma käe peal… ai ….

ootan juba homset hommikut, siis saab süüa. Ma otsustasin jälle nii elada, et õhtuti peale trenni ei söö. No muidugi, kui ma NII väga tahan, siis ikka, aga üldiselt mitte. Ja enne trenni ka ei söö…või no umbes nii, nagu praegu…nii suht normaalne. Kohe-kohe saab Las Vegas läbi ja siis saab magama minna. Ma arvan, et ma õpin homme hommikul. No sest praegu küll väga ei viitsi…

ok..ma olen unine..ma lähen magama…

Sorri Kat, et ma suga praegu ei rääkinud..ma vaatasin Las Vegast….varsti näeme

…ok..tuttu…

bye bitches!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik