Mina mina mina

14. Feb 2008

14. veebruar 2008, neljapäev, kell 14.43

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 03:09

valentines_day.jpg        HEAD SÕBRAPÄEVA!!! :)   :) :) :)

..no nii, täna on Sõbrapäev. ….muuseas….see tuletab mulle meelde, et eile oli ju Robbie Williamsi sünnipäev…ei tea vanaks ta sai?..hmmm….enivei…PALJU ÕNNE TALLE! :) (tagantjärele)

Kooli jõudsin täna 4. tunniks. Ups, Ratta tundi ei jõudnud…ma ei saa…ma vihan seda meest. Tõsiselt ka! Ta oli ju midagi öelnud, et ei tea, kas see Villu (no ta ei kasutanud seda nime..see oleks imelik olnud…) enam koolis ei käi, et kas jättis pooleli vms.. Nagu, kui ma maingi paar korda sinu nõmedasse tundi ei jõua, ei tähenda see seda, et ma koolis ei käi…on idikas..no eks ma homme olen koolis. ..ja tema tunnis ka.

Just rääkisin TürgiMehega…awww…nii armas oli taga rääkida. Ma nii tahaks teda näha. Ta on selline ülinummi ja romantiline poiss. Samas võib-olla ta tegelt ei ole..ma ei tea ju. Ükskord ta küsis, et kas mul on vahepeal kedagi teist olnud vms. Nagu hallooo…muidugi on..mis ta mõtleb, et ta on jätnud sellised kustumatu mulje?…well no no..ma olen Villu ju ikkagi! ;) Aga täna temale sain ma ju Munast üle. So…thanks TürgiMees. Igatahes, ma ju hommikul saatsin talle mingi e-kaardi või midagi ja siis ta kohe mingi, et awww…nii armas ja paska….jne. Ma kunagi ei viitsi taga eriti kaua msn’is rääkida…no tõesti..ma tahan magama minna…kaua me siin ikka räägime. Aga jah, teda tahaks näha küll. Loodame, et ta on pigem kuumemaks läinud. Samas, võib-olla kui ma teda nüüd näen, siis võib-olla ei tundugi ta mulle enam nii kuum….who knows….eriti peale KuumaKutti. Täna vene keeles kuulasin seda lugu “Can’t help falling in love” vms…ja siis tuli totaalselt KuumKutt meelde. See oli see kord, kui me nägime vist viimast korda ja siis ta mingi saatis mu koju, aga enne oli meil veel vaba aega ja siis käisime pizzat söömas ja siis läksime Columbusesse..sest mingi vihma sadas..ja siis seal oli see karaoke õhtu ja siis lasti seda lugu ja siis KuumKutt kutsus mu tantsima…mine pekki..see oli see romantiline…ma mõtlesin, et ma lihtsalt suren kohe ära. Iga kord, kui ma seda lugu kuulen, siis süda hüppab kohe ja KuumKutt tuleb meelde. Veel tuleb temaga meelde see, kui me koos süüa tegi…või no tegelt tema tegi süüa. …ja siis koos sõime..nii armas..see oli nagu liiga ideaalne..ma ei saa… (L) awwww….. :)

ok..ma mõtlen muudest asjadest nüüd..

Mida täna teha, kas minna trenni või minna kooli sõbrapäeva peole? Mingis mõttes võiks ju minna peole, sest see mu viimane aasta ju koolis, aga mida ma seal ikka teen? Seal on kõik ju nii pisikesed….aga samas….10ndikud on KUUMAD…ojaaa… ;) ….jaa, aga ega nendega eriti ikka seal mingi suhelda ei saa ju…niiet pohhh..ma helistan mingi kell S’le ja küsin, mis ta arvab ja siis vaatab…kuigi ma usun, et ma lähen ikka trenni.

ok…uni hakkab tulema…ma lähen siis magama….mmmm….

bye bitches…. ;)

mõnusat sõbrapäeva kõigile!

(muuseas…Aiku tegi mulle ka sõbrapäeva kingi….selline väike ja ta tegi seda teistele ka..aga ikkagi..kuulun ka special Aiku-gängi)… :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik