Mina mina mina

16. Feb 2008

16. veebruar 2008, laupäev, kell on 9.32

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:00

tired-girl.jpg       Ma olen kodus..just ärkasin üles. MIs mul viga on, et alati peale joomist tunnen ma end süüdi, et joon…?? Imelik. Nõme tunne igatahes…ses suhtes, et ma ju täna ka veel jooma…Levikasse pidime minema…karm… ;)

Ooo…eile juhtus midagi eluhead! :) Häppi me!! :) Oli moderni tund eks, või no repertuaar ja Jane andis tundi eks. Ja siis tegime seda tantsu ja seal tantsus on mingi soolokoht, kus 4 tüdrukut teevad soolot (no praegu teevad 4 tüdrukut) ja ülejäänud seal taga midagi..(ma ei tea, mis nad tegid seal…S ütles, et nad tegid midagi naljakat seal..ei tea…) enivei…. :) Arvake ära, kes on ka seal nelja hulgas???? :) Jeeee… i know, i know..! :) Täiega lahe! S on ka seal. :) Igatahes loodame, et need kohad ei muutu! …no who knows…aga jah..Jane on täiega lahe….ma ei saa!…tõsiselt lahe õpetaja..Isegi tema ballett (tund nagu) meeldib mulle rohkem, kui Pireti oma. Piret ei ütle nii palju, et mis valesti on vms..ja kui ütlebki, siis ta väga ei seleta, et kuidas paremaks saada. Aga no võib-olla on see sellest, et meid on nii palju….ei tea, ei tea…Meil on trennis üks tüdruk..mõttetu bond, kes arvab endast ikka elupalju. Nimetame teda Kalanäoks! No kui te näeksite teda, siis saaksite aru! :) I’m so mean! ..NOT! enivei….ta oli mingi tantsupeol esitantsija ja paska ja koguaeg parim enam-vähem igal pool olnud..õnneks ta moderni ei oska..(naljakas teda vahelpeal vaadata)….ja alati, kui mõni õpetaja mõtleb, et mida mingis tantsus teha, siis tuleb tema oma hiilgavate ideedega välja…ja tal ei ole absoluutselt huumorisoont..ainult siis, kui mõni poiss nalja teeb, või kui tal endal valesti läheb, siis naerab…ehk siis väga harva! …ja tantsides on tal alati selline uimane nägu peas..sellepärast ta ongi Kalanägu. Tegelikult ei tohiks inimestest halba niimoodi rääkida..ja veel eriti mingi blogis, kus enam-vähem kõik seda lugeda saavad, aga jah….ta tõesti on õel inimene. No kui te näeksite teda, siis saaksite aru! ..ojaaaa…!….

Täiega unine olen alles..ma magaks mingi kella 15.00′ni, aga ei saa. Isal on mingid sõbrad eks külas..no juba eile õhtu olid..ja nad on terve faking öö üleval olnud ja naernud ja telekat vaadanud ja joonud ja paska…Üldse ei saa ju nii magada… Võib-olla on see märk, et ma peaksin vanaisa juurde minema ja seda ajaloo fotode asja tegema vms. No eks ma siis suht kohe lähengi. ..ja äkki saan seal magada vms… ;)

…nuuks.. :( mul on nohu….õnneks see veel nii väga hull ei ole, aga üleüldiselt on nohu ja köha nõmedad!!! No hallooo…õues on ju elunõme ilm ka. Vähemalt on hea, et lund ei ole. Mul ei ole midagi lume vastu, aga nüüd on juba rohkem nagu kevad ja ma ootan, et soojaks läheb. Ei ole meil vaja mingit lund siin..et see siis veel ära sulaks ja värki. Muideks ma avastasin, et mul on jalanõus väike auk..niiet parem oleks, kui lund ei tuleks!!! No kuigi aprillis (nagu ikka) raudselt on lumi…raudselt!

olgu…ma peaks nüüd riidesse hakkama panema..ja pesus käima ja sööma..ja kuskilt raha saama ja paska..ma peaks uued läätsed ostma. Mul on nagu aeg üle läinud juba ammu-ammu…äkki mingi 2 kuud?..igatahes ma tean, et kusagil detsembris ma nad ostsin…ai ai…väga paha… aga no mul ei ole ju raha…nõme…

Muuseas…Kat tegi mulle elunummi sõbrapäeva kingi! :) … AITÄHH KAT! :) Üliüliülinummi! :) ….kannan seda alati kaasas! ;) et siis inimesed küsida saaksid.. ;) wink, wink :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik