Mina mina mina

16. Feb 2008

endiselt sama päev….kell on 11.22

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 11:32

fat.jpg   ..ma olen ikka kodus..aga nüüd juba riides ja kohe-kohe valmis minema…suht külm on kodus…peaks vaatama, mitu kraadi õues on…raudselt mingi miinus 100….kohe vaatan..oi…tegelt ainult -4 :) aga ikkagi…tuul on õues ja värki..nuuks…. :(

Ma peaks oma toitumise tõsiselt üle vaatama….varsti ei mahu mu teksad endam jalga…. :( Nagu ma eile keemia õpetaja jutust aru sain, siis süsivesikud on halvad…miks ma küll ise enne selle peale ei tulnud?… :) haah….enivei..näiteks eile sõin ju üksi terve tordi ära..see ei ole normaalne..ja nädal otsa olen neid võileibu juustuga ahju pannud ja söönud…masendav… ok…nüüd lähen vanaisa juurde, seal äkki šokolaadi ja paska..siis söön need ära ja alates pühapäevast üritan süsivesikuid vältida?!….nagunii läheb sassi kõik…

ÜTLE EI NEILE!!!!

  • SAI
  • JUUSTUGA LEIVAD JA MUUS JUUSTUGA SEOTUD JURA, (mulle isegi ei maitse juust nii palju…..)
  • PEALE TRENNI EI OLE MITTE MINGISUGUST SÖÖMIST!!!
  • ENNE TRENNI EI OLE MITTE MINGISUGUST SÖÖMIST!!! :) (ok…nagu ses mõttes, et 2 tundi enne trenni vms)
  • VAATA, MIS SA OMAL SUUST SISSE AJAD!!!

…..no vaatame, kuidas läheb….see ei ole ju nii raske…ega ma ei keela endal ju süüa..lihtsalt, et ma ei sööks mingi a’la ühe päevaga terve tordi ära…jne…nagu selles mõttes…mõistlikkuse piirides võin süüa..aga ma vist ei oska seda…No ok…eks ma üritan vms….Olge siis mulle toeks! :) Homsest siis algab normaalne söömine, mitte õgimine.

Nuuks..ma hakkan siis minema…ma lähen vist prillidega…st. ma loodan, et ei hakka sadama vms…tõsiselt ka!…

bye bitches!… ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik