Mina mina mina

16. Feb 2008

…sama päev, kell on 14.23

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 02:32

6a00c2251c28f3f21900c22529d89f8fdb-500pi.jpg   ….lõpuks olen vanaisa juures..tegelt juba suht ammu..aga no kirjutan praegu..

Vaatasin just “Grey’s Anatomy”…mulle nii meeldib see sari…iga osa on ülituus..ei tea, miks ma varem ei avastanud seda enda jaoks?..hmmm..enivei..jah….supersupersuper… :) “Dr. House” on ka suht hea..mitte küll nii hea, kui see teine, aga jah…täitsa võib vaadata.. ;)

…mul on kohutav uni..peaks vist magama minema.. Me pidime vanaisaga poodi minema, aga kuna mingi mutt (vanaema õde) pidi külla tulema..või no pigem, ta ise ka ei tea, kas tuleb korra külla….siis peame teda ootama..great küll… Ma vaatan “Dr. House”‘i lõpuni ja siis tuttu…..või poodi..who knows… suht lahe osa on.

Rohkem ei ole vist midagi rääkida….uni….joomine on halb!…ojaaa… :(

…bye bye bye…

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik