Mina mina mina

17. Feb 2008

17. veebruar 2008, pühapäev, kell 23.35

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:46

43a2e622ed256.jpg     Ma tunnen ikka veel, et keha on väsinud joomisest. Ikka on selline uimane tunne ja nii…aga no ma kohe-kohe lähen magama….nii mõnus…mmmm….

…halb asi on juhtunud. Mul on jalg jumala pekkis. Ema arvas, et hüppeliiges on mingi paigast ära või väsinud vms..enivei..ma arvan, et tal on õigus. Suht valus on..või no ma tunnen, kui jalga liigutan….ma ei oska kuidagi seda parandada ka….oli mul nüüd seda veel vaja….great küll! … :(

Ma just lugesin MustMehe blogi…ta kirjutab, et on hästi negatiivne ja elu sakib ja blablabla..Üks suvi olin ka selline…no siis kui oli mul mini teema Munaga…elumasenduses..õnneks olen sellest välja tulnud..see hea… :)

Ma olen ikka nii väsinud….tõsiselt kohe…silmad vajuvad kinni…

…nii naljakas….see nädalavahetus oli totaalne joomine. Naljakas..nii kui ema kodust ära läks, nii koh terve pere kukkus jooma. Ohhh…paistab, et me vennaga oleme isasse. :) Laupäeval olin ma ikka nii faking täis, et anna otsad..me jõime ikka sitaks…millegipärast jõime ka tequilat….karm-karm…halb asi…ma mingi hook up’isin mingi kutiga (äkki oli gei..who knows) Angelis….i know..pähhh..aga no ups….ma isegi ei mäleta milline ta oli…kas ma üldse räääkisin taga?…gaad..ma üldse ei mäleta.. Kat ütles, et me olime wc-s tutvunud..no ok siis….kriipi….

…seoses selle noore poisiga…..ma ei saa…ta oli nii armas…selline nii tore…ta totaalselt taastas usu meestesse. päriselt ka. Niiet äkki oli see hea kogemus. Vahur mul trennist rääkis üks päev mulle, et ma peaks ikka igast asju proovima, enne kui ma mingi kindla elu võtan vms. No, et a’la proovin kõik mehed läbi. Kas ta ei arva, et see on natuke nagu hooramine?….ei tea…mingis mõttes on see ju nagu tõsi…et ela nagu mees…kusjuures….ma natuke vist elan jah nagu mees….aga kuna ma ei ole mees, siis jah..et olen meestenaine.. ;) haah…. :)

ok..ma magama..homme kooli ja paska…great küll….

Head ööd! ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik