Mina mina mina

17. Feb 2008

17. veebruar 2008, pühapäev, kell on 11.46

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:58

story_of_love_and_passion_3_by_singsang.jpg     Ma tunnen end laibana….jube…väga hull! eile oli ikka väga hull pidu…ma vist ei mäletagi kõike, mis toimus..tõsiselt ka!…

…no nii..alustame kusagilt…Kat tuli minu juurde ja siis hakkasime rummi joooma..mmm..ja siis kuna vennal olid ka mingid sõbrad külas, siis üks prantsuse kutt tuli meiega mingi rääkima ja paska. Ta rääkis ikka meeletult…aina rääkis ja rääkis ja rääkis ja rääkis ja rääkis…Ma ei teadnud üldse, et poisid on võimelised nii palju rääkima. Ei tegelt oli ta normaalne või midagi..

..mingi aja pärast läksime Stereosse, kus pidime kokku saama Tom’i ja Afganistani kutiga. Seal olid väga kahtlased wc’d….nagu ainult 2 olid vabad…ja ülejäänud olid betooniga kinni..või no see koht, kus see wc pott peaks olema..kriipi…i know…

…edasi sattusime Levikasse….Levikast ei meenu mul mitte midagi….kas ma üldse rääkisin kellegiga sealt?..gaad…ma tõesti ei mäleta enam….

….nii nii..edasi siis Angelisse…i know! ;) veel kriipim… See oli nii väike armas koht..me Kat’ga tantsisime mingi lava peal ja paska… Nalja tahate kuulda?….haah :) …vahepeal me Kat’ga tantsisme mõlemad vist mingi kutiga..(nagu erineva)ja siis hiljem said nad nagu kokku..no umbes tänu meile… :) ma ei saa…seal oli ikka nii palju geisid… :) Nael ja Rolf olid ka seal… haaaah…. :) mingid piffid viskusid seal kaela neile…. Angelis oli veel igast asju..aga ma ei mäleta väga…halb asi juhtus ka!!! Kat kaotas oma telefoni ära…me helistasime telefonile, aga see oli välja lülitatud…väga nõme. Kuigi ma loodan, et ta ikka leiab oma telefoni!!!…nõme nõme nõme… :(

..edasi läksin ma koju…(no kõik läksid)….kõik suht magasid…mõni ikka oli üleval ka…mina siis äratasin selle blondi poisi üles..kes ei tundunud üldse nagu 15…ok…ma rohkem ei räägi midagi! ….i feel bad now… i should never drink again!..aga no ta oli nii armas..siuke väike ja armas…nagu väike kaisukaru vms..ok….ma ajan imelikku juttu… :)

…magama nüüd..

bye bitches… ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik