Mina mina mina

7. Mar 2008

7. märts 2008, reede, kell 21.50

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:50

Hei hei hei! :)   Täna mul juba parem tuju..ma praegu lugesin eilset kirja..osssa….päris karm.. :) haah..

…ei tegelt täna hommiku poole olin veel ikka mingi fucked up..aga nüüd suht ok.. koolis, hakkasime seda bioloogia tööd tegema ja ma hakkasin peaaegu seal ka nutma..mul oli nagu, et muidu Pille istub eks minuga ja siis ta mingi hakkas bitchima, et a’la tal Mari-Liisiga parem istuda..ta mingi targem…ja see tuleks mulle ka kasu…(HUI TULEKSKI!!!..)…ja siis oli mul nagu, et “ahh..mine faking perse kõik….” enivei..siis õnneks vahepeal juhtus koolis midagi head…helistasin isale ja küsisin, et mis mu reisist saab ja siis isa küsis, et mis koolist saab ja blablabla…niiet ma pean nüüd SITAKS õppima…ja MA SAAN REISILE!!!!!!! Juhuuuuu!!!! :) Niiet..lucky me!..ma ei saa..mul on ikka maailma parim isa! :) …tegelt ma ei olnud eile ka ju tema peale pahane..oma süü, et mul siuksed hinded on….aga jahh….  Loodame, et mul hinded lähevad paremaks siis….st. ei looda midagi… VAID MA TEEN SELLEKS MIDAGI….ÕPIN ÕPIN ÕPIN!!!! :)

…ja ajaloos oli Lunts ka NII faking normaalne..ma ei saa… :) Ma luban..ma käin kõigis tema tundides ja alati õpin tema tundideks..sest ta on tõesti normaalne…vahepeal ta peabki natuke bitchima…noo..et me paremini õpiks vms… what eever…. ;) ….enivei jahh.. Ma ise ka ju trennis bitching….vaesed väikesed..ütleme nii, et kui sa ikka ei viitsi midagi teha ja mingit troppi mängid, siis sa tõesti ei meeldi mulle ja ma olen veits kuri suga…haah… :) mean me.. ;)

….ei tea milline õpetaja ma olen?…ma ei usu, et ma kuri olen…omaarust vähemalt…nõudlik?..ma loodan!…ei tea..ei näe ju ennast peeglist..kõige rohkem tahaksin olla selline innustav ja selline.. no nagu Jane on..kuigi ta vist eriti kõigile ei meeldi….Mulle meeldin täiega see, et ta mingi ei ole nii, et kui sa poiss oled, siis saad kinasti soolo…minuarust on see nii õige! ..nagu…Kristin oleks kohe olnud, et ohhhh….poiss…juhuuu..sinu paneme kohe keskele ja blablabla….jahh….hoopis Jane on mu lemmik!.. :) ta on tõesti tore :) Ma loodan, et tal läheb elus ülihästi! :) kõike head ja paremat talle! :)

..aaaaa..tagasi teemasse..siis tulin koju eks..siin oli ka mingi hull pask vennaga…ma ei saa..vahel on ta nii tropp pubekas et anna otsad….no mida iganes…enivei…siis mõtlesin, et lähen klassikasse, aga sinna ikka nagu ei tahtnud minna…(ei tea..ei tahtnud üldse trenni nagu minna…) ja siis helistasin Sveale..no et küsida, kas ta läheb vms….ja blablabla…me mingi rääkisime tund aega..nagu wao!.. :) Enivei..ma ei saa…ta oskab nii hästi mingi sheeri’da up’i…nagu ausalt ka!..ma ei tea kust ta seda on õppinud :) Igatahes on mul tuju nüüd nii normaalne… :) tõsiselt ka! ..klassikasse ma küll ei läinud, aga JAne tundi küll…. :) täitsa tore oli seal…hea, et ma läksin..sain veidi selgemaks seda tantsu…. MInu arust oleksime me võinud küll ühe korra vähemalt veel teha..ausalt ka….mul küll nii selge ei olnud..ja vaevalt teistelgi paremini oli…no ei tea…

Homme hakkame emaga mulle päevitusriideid tegema…juhuuuu! ;) wink, wink…ei jahh..no mul on ju vaja neid…muidu millega ma sinna Aafrikasse lähen?…no enivei…siis äkki saan teda veenda, et ta lubaks mul ka midagi õmmelda..aga vaevalt see läbi läheb…vaevalt! :(    ..mitte et ma hullult viitsiks, aga võiks ikka ju! ….ma peaks mingi salli omale ostma..mitte et mul raha oleks..aga jahh….

Täna on Nip/Tuck mingi kell 2.40 vms..nagu MIDA???? Tra..ma jään ju vahepeal magama..daaaaa…. gaad..nii tropp kellaaeg!..ausalt ka!….nõme!…aga no..Svea ütles, et eelmine osa oli olnud hullult hea..tahaks näha ikka!…no eks ma üritan siis…. ;)

ok..ma ei räägi enam midagi….

tšutšufrei! ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik