Mina mina mina

11. Mar 2008

11. märts 2008, teisipäev, kell 14.28

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:28

Hei hei hei!…pole ammu kirjutanud! :)

…no nii…ma just käisin orkutis…ma ei saa….Lumelauapoiss…(kutsume teda nii! ;) Kat teab, kellest ma räägin..ouu jee beibi! ;) ) …suht tihti vaatab mind….mul on nagu MIKS??? ..no ma nüüd vaatasin teda ka lõpuks…He’s SO HOT! ;) Gaad…miks ta peab olema selline mökk-mökk?? …ma ei saa…ta isegi teeb sarnaseid nalju nagu mina oma sõpradega (no..võib-olla kõiki mitte….loodetavasti! :) ) …talle ka meeldib ka Nip/Tuck..ja Simpsonid ja Futurama..ja enam-vähem samad asjad, mis mullegi.. Siis ta sõidab lumelauaga…siis käib kunstikoolis…nagu isn’t he just perfect??? :) Well it’s seems like it!… ;) Gaad..miks ma ei võiks taga “sõber” olla??? :) ok..see tuli naljakalt välja.. ;) Ei ausalt ka..taga oleks jumala fun! …Muuseas, kui me Kat’iga arvasime, et ta sõbrad on kuumad..siis…mõtleme uuesti….sest väga nagu ei ole..või no vähemalt ei ole nad fotogeenilised vms….aga tegelt see pohh..  Nii nõme et me tutvusime niimoodi, et ma olin MEGATÄIS…eluNÕME! ..halloo..mul olid ikka ülimad mäluaugud!..nõme nõme nõme!…vb selle pärast ei julgegi ta minuga rääkida…no sest kellele ikka meeldib tüdruk, kes koguaeg joob! kuigi mina EI JOO…koguaeg!!!! ;) ei päriselt ka…see nädalavahetus olin eriti tubli..olingi täitsa kodus…Go Villu! ;)

…nii siis räägiks veel ühest poisist, keda kutsume I’M-NOT-GAY’ks ….jah…naljakas nimi…. :) no…mõned ehk teavad…et see oli see poiss, kes noo..saate ise ka aru..tuleb tuttav ette?? …jah..minu koolist…noorem…jaaa?..tuleb juba jah? ..enivei jah…tema see ongi!…. Hästi tore poiss..kuigi vahel ütleb idiootseid asju..aga see savi…noone’s perfect! ;) …ohhh jahhh..ok..ma rohkem ei räägi parem sellest midagi.ei tea…friiki..ei jahh..ta on täiesti normaalne…saame suht hästi läbi….(ma loodan, et mitte liiga hästi!)..enivei jahh..

ok..ma isale helistama….muuseas..mu isa murdis oma jalaluu ära!….kriipi..vanaisaga nüüd ühesugused lombakad..awwwww.. ;) okok..nali!

VEEL UUDISEID!!!!!!! KAT SÕIDAB USA’sse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Lucky her! Kuigi…üldse ei tahaks, et ta läheks!!!! Aga no..õnneks ta tuleb tagasi ja räägib kõigist oma seiklustest ja KIRJUTAB KOGUAEG BLOGI!!!!…..uuu…siis saame teada, kas USA’s tegelt on kuumad kutid või ei…et kas tasub sinna minna või ei! ;) gaad..kuidas ma ka tahan sinnna saada!..nagu USA!!!!:..daaaaaa… ohh  jahhh….. Hullult veab tal! :) Ma loodan, et ta ei anna sellist võimalust ikka käest ära…no sest ta pidi ju mingi sitaks möllama, et sinna saada!….kuigi …nuuks..oleks saanud suvel koos täiega möllata!!!! :( nuuks……noo jahh…aga no elame üle! :)

vend tuli koju.

Muuseas…Jane (mu lemmik tantsuõpetaja) teab Kerli ema..nagu WAO!!!! ;)

..oiii..see on mu isa!…ma lähen kohe räägin taga!… (great küll… :( )

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik