Mina mina mina

15. Mar 2008

15. märts 2008, laupäev, kell 9.33

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 09:34

…ohoooooo..HOMMIKUST!!!! :)

Ohh jahhh..mul on ikka suht pohmakas või mis…väga hull…või olen ikka veel täis…väga hmmm…

Eile käisime Svea ja Kerliga peol…uuuu.. ;)

Terve eilse päeva ma jõin..väga hull..

Esiteks käisime Kerli ja Liisaga saate “Braavo” salvestusel, mis on väga mõttetu saade, aga seal sai nagu sitaks tasuta süüa ja juua. Ojaaa…juua veel eriti…me olime lõpuks ikka väga purjus! Meil oli niuke hästi tore (sweet) blond suure kehaehitusega..nagu real man…kelner….muudkui kallas ja kallas.. ;)

fun fun fun

Peale seda läksin ma koju…kus ma rääkisin mingi kõigi vanematega ja värki..ja keegi ei saanud isegi aru…imelik…siis läksin trenni…(enne käisin alkopoest läbi)..sel ajal oli ka ikka veel suht täis! Mingi trennis oli nagu ülinaljakas…ja üliraske oli igasugu asju teha…nagu ükskõik mida..aga kõik liigutused olid nagu väga..hmmm….ai ai ai..Issake..ja Jane filmis ja..ja mingi drunk girl…mingi üritas tantsida….KRIIPI!!!!!!!!! ai ai ai  :)

naljakas..

..bussis ma ka natuke magasin.. ;)

..õhtul läksime alguses KErli juurde…ma ei saa ikka..Kerli ema on nagu NII NORMAALNE!!!!:.ma ei saa..ta ei olegi nagu ema..pigem nagu sõbranna…vanem ja targem sõbranna. Hullult lahe ema! Ta mingi näitas pilte kui ta noor oli ja värki…ja rääkis igasugu huvitavaid lugusid… ou gaad..me rääkisime isegi seksist… nagu MIDA???….vaene KErli…..hea, et keegi minu emaga nii hästi läbi ei saa! ;)

Mu vend tuli ka praegu koju….käis mingi piffiga telkimas.. TELKIMAS!!!!!!! nagu…hallooo..kes käib telkimas…???..neil ei olnud vaba pinda ja siis läksid telkima..issand kui rõve!:…gaad..ma ei taha isegi teada saada, mida nad seal tegid!…iJUuuuuuu!!!!!!! okok… :) aga jah….minu väikepisipisi vennake!!..mis see tüdruk taga küll tegi…ai ai! pähhh…

..tagasi Kerli ja Svea juurde….hakkasime siis peole minema…ups..jäime viimasest bussist maha…aga kes bussipeatuses oli ahh?…uuuuuuuu…. ;) KUUMAD KUTID!!!!!! …no need kümnendikud…tegelt kõiki ei tea..aga üks oli see ..Mihkel…enivei..see eriti kuum..nagu ta tuli rääkima ja paska..ma olin nagu, et take me now!!!! :) okok..nali…ma isegi ei mäleta millest me rääkisime..ausalt ka!…ses suhtes, et ma olin juba siis suht täis..kuigi endale ei tundunud…ai..mis ta must mõelda võiks?..ma loodan, et kõike paremat! ;) ..ta on tõesti kuum! ;) trust me! ;)

Taksost ei mäleta ma suurt midagi….ahjaa…alguses me läksime Holli ju….Svea mees oli ka seal.. ;) wink, wink.. ;)   ….me ei olnud seal kaua.. a’la 5 minutit?…jahh..me ei läinud isegi täiesti sisse…nagu (imelik lause!!!!..see elmine nagu!) imelik…

lund sajab..mida fakki nagu??..kevad on juba..ei ole vaja mingit lund! ausalt ka!!!! :( lume aeg oli detsembris ja jaanuaris..ja kui siis lund ei olnud, siis halllooo..praegu ka enam ei ole vaja!!!)

..joon siin vaikselt Aura greibi nektarit..suht hapu..looodame, et teeb head mulle ;) fakk..täna on loll koolitants..NIU!!!!!!!!..äkki peaks enne Iviga kokku saama..oleks fun’im minna vms.. :)

NImetas me ka jõime…kusjuures tegelt ei joonud üldse palju..aga jahh… ma isegi ei mäleta kuidas ma seal tantsisin….gaad..kõik on nii hägune….kriiipi… meie lemmik DJ oli ka seal..või no mitte lemmik..aga nooo….meie DJ ;) …enivei…üldse mitte HOT GUY!…aga vahet ei ole..minu arust seekord ta lasi meie head lood kohe alguses ära…aga noo…mis siis …. ;) ..nagu ikka olime vaatenumbriks 1 Nimetas…nagu wao… ;) ma olin osade vastu suht mean… ups ;)   …kui me koju hakkasime minema..siis mingi mees tuli muga mingit jura rääkima ka..mingi Rootsi poiss vms..ma ei mäleta mis ta rääkis…järelikult mitte midagi olulisst..kusjuures Nimetas oli täits nunnusid kutte ka..aga kuna ma olin liiga drunk, siis jahh….Hollis ka mingid “kuumad” kutid midagi seal rääkisid meiega..aga jah…ei mäleta enam…niuniu..

Ok..peaks tegelikult magama minema vms… ;)

..muuseas..taksojuht, kellega koju tulime oli nagu väga KRIIPI!!!!!! Mingi vana mees…kes mingi ise ka ei teadnud kuhu sõidab ja üleüldse väga oma arvamusega mees…väga imelik! kriipi…SVeale ta mingi meeldis..üüüüü ;)

..koju jõudes mingi sõin mingeid küpsiseid…wao.. ;)

..ja Levikasse me ei jõudnudki..nuuks..kes teab millal ma sinna veel jõuan..ei tea ei tea..gaad..mul läks eile nii palju raha! väga paha.. ai ai

ookok..ma nüüd lähen….tsutsufrei! ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik