Mina mina mina

16. Mar 2008

16.veebruar 2008, pühapäev, kell 14.59

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 02:59

uni on…

käisin hommikul poes….go Villu…uskumatu, isegi ostsin midagi… :) Kõige olulisem ost olid kingad. Punased tikk-kontsaga lakk-kingad…(ma ei tea kuidas neid kirjutatakse)..enivei…kui mul need jalas..siis mingid teksad vms…(no mingi kuum pluus võiks ka olla….näiteks selline, mis Kat’l on..see must..hmmm…millega me seal Hollis käisime..ja kus piltide peale jäime..mulle nii meeldib see pluus!!! :) ) ja siis need kingad…väga sheff…hot i tell you..hot! ;) …ei, need ei ole mingid strippari kingad! No loodame, et ma neid kandma ka hakkan..ausalt ka! üks asi on, kui sa kodus nendega käid..aga päriselus on palju raskem ju..mingi tänaval näiteks..esiteks ma liigun ju palju kiiremini tänaval kui kodus…ma ei tea….nende kingadega võib jalutama minna ;) tantsida nendega suht ei saa…mingi tasakaaluhäired tekivad kohe …. ;) no..eks ma harjutan veel kõndimist..ükskord panen kooli nad ka jalga vb.. ;) wink, wink….

..ei tea mis ema nende koha ütleb…talle raudselt ei meeldi! …talle väga sellised liiga värvilised või liigaliiga asjad ei meeldi..niiet jah….no tegelt ei meeldi talle midagi, mille mina ostan või nii….aga no ..õnneks olen harjunud.. ;)

muuseas..ma vaatan, et mul on suht palju kingi…need uued punased, siis need rohekas-sinised, siis mustad (need, millega ma lõpetasin..muuseas..nad on suht sama kõrged ja nendega ei ole üldse raske käia…hmmmm..lootust on, et saan ka nende uutega hakkama), siis karakterkingad, siis need beežid tantsukingad, sis need mingid “ranna” kingad?!…(need on need, mis ma ostsin..ja ei ole kunagi neid kandnud.. :) ups..) vb on veel midagi..tegelt..hmmm..no ma mõtlen kingi, millel ka konts on… ;) ..aga jahh..

tahaks juba reisile..

supermodelli keha võiks ka olla…eiei…pesumodellikeha võiks olla..no sest supermodellid on niisama mingid kondid…ei tagumikku ega midagi….niuke kuum pesumodell..mmmm.. ;) wink, wink….

ok..ma kirjutasin nüüd nii palju oma kingadest… :)

Eile oli koolitants…enivei..ma ei hakka kõigest rääkima, aga lõpus oli see, kus need meie ETA piffid mingi tegid folgi showd…ÜLILAHE!!!! :) ma nii tahan ka kunagi seda teha…no tõesti lahe oli!…oli kohe näha, et inimesed, kes oskavad tantsida..mitte mingid suvakad….või nagu need friigid jou-jou inimesed… :) Kalanägu pidi ka seal tantsima..aga ma küll ei näinud teda…või ei olnud ta mitte midagi erilist ja ma lihtsalt ei saanud aru, miuke ta on ….noo jahh.. pime mina.. :)

..siis eile õhtul käisin Ch juures… (Kat’i blond mees ;) ) enivei…Toomas oli seal ja Karoli ka…alguses oli veel mingi poiss..(mul läks ta nimi meelest..) enivei jahh..mingi mängisime Twisterit…nii  lahe mäng..ülikoom! :) ei fun! ..siis Kat oli saanud kaamera.niiet juhuuu!…eile juba hullult filmisime…terve reisi filmime…ausalt ka! :) nii ootan juba! :) enivei jah…fun fun fun! :)

…ma ei saa…ema mingi täiega jurab seal…ta pidi juba ammu alla tulema..aga ei tule ja ei tule..hallooo…ma lähen enne magama nii..ausalt ka…

..nuuks loll trenn on ka täna…ma ei viitsi üldse klassikas käia..nagu üldse ei viitsi! ..aga peaks ikka minema…Pauli tundi ma ikka lähen..ei tohi sealt puududa…aga jahh…

olgu..ma siis magama.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik