Mina mina mina

17. Mar 2008

17. märts 2008, esmaspäev, kell 22.49

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 10:49

..bussis kirjutasin word’i… ;)

Ohh jahh…ei kujuta ettegi kuidas mul läks…ausalt ka! J endal on suht hea tunne…ses suhtes, et ma olin suht enesekindel ja naeratasin ja olin asjalik ja tore ja paska…ei kujuta ettegi! …edasi on ka mingi jura vaja teha… ai ai ai…ei tea kuidas mul läheb…ma pean veel mõtlema..kas Tallina Ülikooli ka proovin..või mitte..hmmm..ei tea…peale sellist asja isegi võiks..ausalt ka…hmm…samas..mingi Kristin ka äkki on seal vms…kuigi tegelt ma ei usu seda…ohhh jahhh…ma ei tea…ma tahaks ETA lõpetada, aga jahh….eks näis..

Ma tundusin neile vist suht naljakas..või selline elurõõmus. Kui nad küsisid, kas tantsimine on ainuke asi, mida ma teha tahan..ma ei mõelnud sekundikski… J kohe vastasin „jah”…Good for Villu! J

…ma loodan, et ma saan sisse..see oleks nagu nii hea… J elaksin Viljandis ja elu oleks fun! ;D 4 aastat õpiksin seda siis….jammi….Viljandis oleks parem just seepärast, et siis ei peaks elama kodus.. ja saaks elada tõelist üliõpilase elu..kuigi mulle meeldiks pigem Tallinnas olla..aga noo jahh…ega Viljandi nii hull ka ei ole! ;D

Täna õhtul on Kai üllatuspidu..nau sünnipäevapidu..väga fun! ….sinna ma lähen…kuigi mingi normaalne..Mati ei öelnud mulle midagi…Vahur pidi ütlema..aga no fun! ;D Ma loodan, et seal on lahe…kuigi kes teab….plaanis oli olla muidugi vanaisa juures..aga no ma hiljem jõuan sinna..pole hullu!..;D

..täna seal Viljandi asjas…seal oli üks piff..no kes tahtis ka saada koreograafiks vms…ta rääkis NII PALJU! …väga hull piff…mingi eriti heal arvamusel oli endast…nooo jahh.aga ta oli muidu sõbralik…kõik nad olid.

Ok..ma hakkan nüüd Grey Anatoomiat vaatama…;D

..hea, et ma täna hea välja nägin ka! ;D (wink, wink)

NII TUBLI, ET MA IKKA KOHALE LÄKSIN!!!..ei olnud midagi nii hullu seal! ;D

17. märts 2008, esmaspäev, kell 14.14

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik