Mina mina mina

18. Mar 2008

18. märts 2008, teisipäev, kell 12.20

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 12:20

Ma söön kummikommi praegu….ja varsti (kell 14) saame Kat’ga kokku…ja siis lähme reisibüroosse ja siis pannkooki sööma..nämmnämm! :)

..varsti peaks liigutama hakkama…aga praegu on veel Ärapanija..nii hea on kodus niisama passida..

Muuseas…eile rääkisin vanaisale, et käisin seal Viljandis ja paska…ta ei olnud üldse rahul sellega…esiteks ei öelnud ta mitte midagi head selle kohta (no halba ka ei öelnud)..ja täiega vältis seda teemat vms..ütles isegi, et peaksin ühe Annikaga kokku saama..(no ta õpib Tallinna Ülikoolis…mingi minu imelik sugulane)…mul oli nagu, et milleks ma temaga kokku peaksin saama?…hallooo..mul ka sõpru, kes ülikoolis käivad…daaaa…enivei..friiki..

….ma ei taha, et vaheaeg kunagi läbi saaks! Päriselt ka! Nii hea on lihtsalt lebotada siin..mmmm….

ok..ma hakkan Ärapanijat edasi vaatama.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik