Mina mina mina

18. Mar 2008

18. märts 2008, teisipäev, kell 13.59

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 02:00

..ok..pesus käidud…kohe-kohe hakkan minema..

…ma mõtlesin siin vahepeal..et halloooo!!!!:..ma olen ikka väga hulle asju teinud..muuseas..Mati teab sellest abielumehest…aiai..ma ei küsinud, kuidas ta teab..aga ta teab….nii nõme…ma olen ikka väga palju halbu asju teinud…ai! ei tohi enam!

ok..see oli lühike postitus..

….ja seoses reisuga…me pole ju Kat’ga enne koos päris nädal aega olnud..vaatame kuidas meil läheb… ;) …see on nagu vaata paarikesed..eks..nad peavad ka enne koos eleama, kui abielluvad…(ME EI HAKKA ABIELLUMA!) ….ma loodan ja usun, et me ei väsi üksteisest ära…ma arvan, et on fun fun fun! :)

..ok kohe saame kokku..ma lähen nüüd ;)

…kas peaks kõik asjad kaasa võtma?..hmmmm…..ei tea..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik