Mina mina mina

29. Mar 2008

29. märts 2008, laupäev, kell 12.08

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 12:08

..ema on lolliks läinud! TROPP TROPP TROPP! …tänu sellele pean nüüd mingi orjama siin…türa küll…kohe kui see hui tuba korras on, lähen faking minema!

MIda vittu iganes..

Lugesin täna mingit juttu ajakirjast “Saladused”…see oli ikka nii tropp jutt..tõsiselt ka! ..mingi et a’la piff oli nii armunud mingisse kutti ja siis blablabla..ja siis kunagi hiljem leisid oma tõelise printsi või mida fakki iganes… Nagu NII TROPP JUTT! …

..mõte sellest, et leiad kellegi ja saad lapsed ja abiellud ja blablalba..see on nagu, et siis ongi ju kõik! KÕIK! …mitte midagi ei ole enam siis..ma ei tea miks ma nii arvan…mul mingi masendus jälle..(GAAD….nagu koguaeg ve????? mul on tõsised probleemid.. :) ) ook……nõme..tuleb tuleviku peale mõelda..aga mul on nagu..et ma ei taha mõelda…tahaks, et oleks suvi..ja siis oleks tore..kuigi ma siis ka ei teaks, mida ma teen. Ma üldse ei taha Eestisse jääda..tahaks olla kusagil soojal maal..Praegu olen nii Eesti vastu! KAt läheb ka ju mingi USAsse…faak..ma tahan ka!…ükskõik mida, et ei peaks siin olema….

…’äkki peaksin tegema juhiload ja siis minema lapsehoidjaks kuhugi soojale maale? hmm…mulle nii meeldiks see…ojaaaa.. aga samas..kas ma läheksid siis kunagi midagi edasi õppima? hmm…don’i know..

..tra..elu on nii faking nõme! Life sucks!

..ma ei taha üldse kodus elada…tropp ema ja muud tropid..mingi koguaeg käib pinda selle reisiga, et rohkem ei tohi ma mingit raha küsida ja nüüd pean ainult orjama siin..nagu hallloooo!! TEMA EI ANDNUD REISIKS FAKING SENTIGI JUU!!!!:….mida ta üldse siin räägib….totaalne tropp…

…..ma hui räägingi temaga!…mingu oma faking Hiiumaale ja….. (ma tahtsin nii halbu asju öelda..hea, et deletisin ära.. :) )

FAAK!!!….saaks kool juba läbiiiiii……….

….äkki ma peaksingi kuhugi välismaale minema??…kasvõi lapsehoidjaks?..või ..äkki on seal veel mingeid töid?..hmm..ma ei tea…. ei tea üldse, mida tahta elult! ….hmmm..kõik tundub nii mõttetu..

..ok…ma türa orjan siin ära ja siis tõmban nahhuid!…

(..ma ropendasin palju…sorri! :) )

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik