Mina mina mina

8. Apr 2008

8. aprill, teisipäev, kell 23.57

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 11:05

Nii külm on! Äkki ma hakkan haigeks jääma..ma nagunii koguaeg aevastan vms..no ma üritan ikka võidelda veel! :)

…mul tuli mingi suur pähkliisu peale. Käisime peale trenni Matiga poes ja vot kus ma alles ostasin siis igast pähkleid. Tegelt mulle üldse pähklid ei maitse ja mul tegelt on allergia ka nende vastu. Enivei…sõin neid suht palju..nüüd mingi huul paistes ja silm on väärkakas …ja üldseüldse on suht sitt olla.. great…hea, etmul ikka nii head ajud on! …

Ooo..at last! Thanks to AIKU! e. IQ! :) ….ma sain lõpuks oma Tam Tam’i pildi kätte..juhuuu :) ..ma proovisin seda siia ka panna, aga see mingi nussib siin, et kas mul mingid õigused on olemas vms…nagu what ever!…tropp…enne oli nii hea…kõik pildid sai üles panna..nüüd enam ei saa..nuuks..

…aaaa..aga nüüd on mul see pilte seal msn’is…awww..nii paljud küsivad, et kas see on mu mees vms…awww… …noo jahh..ma ikka räägin tõtt ju kõigile! ;) (wink, wink)

Külm on ja peaks magama vist minema…

…oo..ma tahan saada omale neid suuri veiniklaase  (hopefully Anni ja Kertu need mulle ka kingid..)..ja siis teen ühe nädalavahetuse (või reede) täitsa vabaks..ja olen üksi kodus ja laenutan (või ostan) omale paar head filmi.(a’la naistekad…Bridget Jones…jt) ja siis ostan mingit veini ja vaatan ja naudin..mmm…see oleks nii mõnus… lihtsalt olla..enne käiks vannis ka ära..mmm….ja siis next päev täiega kaua magaks ja värki…nii hea…

..ma praegu räägin Marviniga juttu..taga on hea rääkida..fun poiss… ausalt ka..ja meile meeldivad samad filmid ja sarjad vms…enivei..fun inimene! :)

Ok..ma sooja teki alla ja siis “Sex ja linna” vaatama… ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik