Mina mina mina

13. Apr 2008

13. aprill 2008, pühapäev, kell 17.08

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 04:08

Suht väga putsis!

…ma ei korralda enam KUNAGI ühtegi pidu! Vähemalt kindlasti mitte enda juures. Ma ei saa….gaad..inimesed on ikka nii tropid. Ma ei viitsi seletada aga jahh.. ja alati peale pidu on SITAKS koristada..ja kõik need sittajad ise lähevad minema ja siis mina pean üksi mingi orjama siin! Ma olen praegu täiega vihane! Õnneks aitas täna Ivi mind. Aitähh!! :) Igatahes…pesuruum haiseb lihtsalt kohutavalt! Süda läheb lihtsalt pahaks. Ma ei saa aru..kas sa omas kodus suitsetad ka samamoodi???? tra värdjakari! Kogu korter kleebib…põrandal on mingit sitta…gaad..

Veel halvem asi..Svea ütles, et ta kaotas oma telefoni ära…fakk…ja minu kodus.. Siis..eile Kat ütles, et tal oli enne olnud rahakotis mingi 25 eeku ja hiljem seda ei olnud…(see ei ole küll suur raha, aga asi on põhimõttes)..siis Kristjan just ütles, et tal on BSB (vms) kadunud ja telefon. Nagu äkki kellelgi on veel midagi “kadunud”??? …jaaa..aga oletame, et keegi võttis…aga kes???? peale selle…mina olin kogu selle aja suht kaine.. minu arust ei olnud seal mitte kedagi sellist, kes oleks võinud midagi varastada…no tegelt vb Ra…(no see poiss..you know..) ..aga ta oli lihtsalt nii täis..ma ei usu… ja teised ei ole sellised, kes võtaksid asju!..daaa…võiks arvata, et minu venna sõbrad vms..aga miks nad peaksid oma sõbra asju ka võtma?..see oleks lihtsalt hale! …enivei..äkki nad tõesti ikka ise kaotasid oma asjad ära..tahaks loota….pigem, et nad need üles leiavad!

…ohh jahhh…suht putsis on tuju… ma olen maganud mingi 2 tundi..ja ma kohe lähen trenni..suht selleks, et mitte olla kodus!..nii nõme! no ma ei saa! Üldse mitte tore sünnipäev..aga no …ma lihtsalt ei oska pidusid pidada..sorri….aga no pohh….see oli viimane kord! ..ega ei hakka puudust küll tundma! Kõige nõmedam on see, et kui ütled inimesele, et ole vaiksem, siis ta HUI on! …great aku saab kohe tühjaks..aga ma ei taha mingi laadiat vanemate tuppa tooma minna..hui tahangii..

ohh jahh…kas midagi positiivset ka oli? ojaaaa! oli küll tegelt! :)

….näiteks, suured tänud kinkide eest! :) Väga meeldisid! :) Šokolaadist oli eriti abi täna…. ;) terve päeva olen muginud… Bacardi Razz…mmmmm…maailma parim asi!!! :)   ohh jahhh…ja ma peaks mainima, et Svea vend on nii normaalne! Enivei..see kõik…

..ma lähen ma masetsen kusagil mujal..ma ei saa…selline tunne, nagu mina oleksin midagi väga halba teinud..aga ma lihtsalt pidasid ju sünnipäeva.. on see minu süü, et inimestel mingid asjad kadunud?…noo vist..ei tea…fakkk… ma ei saa…fakk fakk fakk..

ok…nädal veel koolis ja nüüd koolile pühendun..pohh..mis oli, see oli…ja ülejäänu savi. Nüüdsest hakkan teiste pidudel rämedalt läbustama…muhahaha…okok…eiei! ei taha ikka niuke tropp olla!

…ja veelkord aitähh Ivile ja Kristole, kes mind aitasid! (Ivi..vast kõige rohkem siiski..aga Kristost oli ka palju abi!)

….ja Jaanus..tõmba nahhuid! …”ma ütlesin ju”…

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik