Mina mina mina

20. Apr 2008

20. aprill 2008, pühapäev, kell 22.53

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 09:53

Olgu..ma räägin siis ära…

.. :) OLETE VALMIS???? :)

Valdo ja minu eks saksa keele õpetaja (kes endiselt annab tunde minu koolis) hook up’isid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! irrw :) :) :) wink, wink…

…suht koom…mis toimub??? miks kõik mu õpetajad valivad kutid minu tutvusringkonnast?? hmm..weird.. ;)

..enivei…tegelt veel ei tea, kas nad on mingi kindel paar vms..nad tegelt suht alles tutvusid või paska… (kunagi räägin isiklikult….ei viiitsi siia kirja panna..vahet pole) …next day käisid isegi käest kinni… waooooo! :) irrw..ma olen nii naljakas.. ei tegelt..tore..vaata, siis Valdo saab naise ja on korralik..kuigi jahh..

..ma mikskipärast ei usu, et nad nii kaua koos on… Ma arvan, et Valdo võtab selle naise ainult selle pärast, et kõik arvasid, et nad on paar alguses ja siis nii ta läks..ja kuna kõik suhtuvad sellesse nii hästi, et tal “pruut” on, siis ta võtabki pruudi…peale kõige..tasuta kepp garanteeritud! ;) ohh jahh..no ei tea..loodame, et mis iganes ta/nad otsustab/otsustavad, on Valdo häppi! :)

…kas te mäletate veel kui armunud ma kunagi Valdosse olin?? uskumatu! …ei tegelt armas juuuu…awwww….crush…

..mulle vist meeldivad tõesti need, keda kindlalt ei saa… ohh jahh..aga pole hullu … :)

PS! …kes muga kokku saavad, tuletage meelde, et ma räägiks teile oma unenäost…(märksõnad: Mina, Valdo, suguühe) ;) tundub huvitav eks … ;) ?!

olgu..ma nüüd magama!!! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik